מאפים סקר תנורים

• הוסף לסימניות
זהו שאני לא יודע למה
אבל לא הצלחתי לעשות את זה לסקר
בפורומים יש חלק שאפשרי ויש חלק שלא
אשמח מאוד שיהפכו את זה לסקר נורמלי במהירות

ציטוט מויקיפרוג
"באיש את רעהו אפשרות הוספת סקר נחסמה,
עקב שימוש שאינו הוגן, ופרסום סקרים בעלי אופי פרסומי.

גם פרסום סקרים עם קישור חיצוני אינם מאושרים באא"ר."

• הוסף לסימניות
עוקבת.
הייתי שמחה לשמוע תגובות בעיקר מאנשים שיש להם תנור דו תאי והם מרוצים ממנו. יש כזה דבר?
אני מרוצה משלי שהוא הכי פחות מומלץ בשוק אבל אני לא אופה בו חלות ועוגות באופן תדיר
כן לחמניות, חלות חלביות, עוגות גבינה וכו'.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עוקבת.
הייתי שמחה לשמוע תגובות בעיקר מאנשים שיש להם תנור דו תאי והם מרוצים ממנו. יש כזה דבר?
בלת"ק חלקי
לי יש תנור דו תאי של חברת בלומברג.
התא העליון פחות משודרג מהתחתון (ולכן חילקתי לפי מה שאני יותר משתמשת ורוצה אופציות של אפייה)
תנור פגז!
החלות שלי, העוגות והעוגיות מאז שקניתי אותו ממש השתדרגו,
זמן אפייה מאוד קצר, מתחמם בשניות, אופה מבפנים מעולה ולא שורף מבחוץ!
גם בשרי מאוד מוצלח וקצר,
בקיצור, ממש ממש מרוצה ממנו!

• הוסף לסימניות
והנה התוצאות
רובם ככולם אוחזים שצריך שני תנורים ולא מספיק אחד
אך בדיון בפורום עלה כי עדיף שני תנורים חד תאי

• הוסף לסימניות
בלת"ק
לי יש תנור דו תאי והגדול מתפקד כתנור והשני כמיקרוגל... לוקח לו יותר מפי 3 זמן אפייה

• הוסף לסימניות
לי יש דו תאי, שוקלת בעתיד הקרוב להחליפו יש לי אותו כעשר שנים מרגישה שמיצה את עצמו שוקלת לקנות מיני קיטשן ותנור תא אחד לחלבי ופרווה או שניים חד תאיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה