• הוסף לסימניות
.....
פעם היה אפשרות ליצור סקר עם אפשרויות הצבעה איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע?
זה חשוב לי!

• הוסף לסימניות
היי....
מה איתך?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש כאלה שיש להם אפשרות ויש כאלה שלא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1625150:
אני חושבת שיש כאלה שיש להם אפשרות ויש כאלה שלא

פעם הצלחתי לעשות אבל שכחתי את זוכרת איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו EG;1625157:
מצויין!!-בת כבר סיפור ישן מלפני חודש ..:)
מה איתך?

מזל טוב!
חיכיתי לשמוע...
יש לי דם הונגרי לחוץ פעם הבאה לספר יותר מוקדם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1625160:
מזל טוב!
חיכיתי לשמוע...
יש לי דם הונגרי לחוץ פעם הבאה לספר יותר מוקדם!

מתנצלת..;)
אני לא בבית אחרי הכל לידה ראשונה.. אני אצל סבתא שלי...אז לא הייתי ליד המחשב ב'נתו"ש?

• הוסף לסימניות
מזל טוב אסתי

אני אף פעם לא הצלחתי לעשות סקר, רק אומרת מהזכרון של מה שכתבו כאן בעבר
אולי תנסי לעשות חיפוש, בפורום של שאלות על הפורום

• הוסף לסימניות
אסתי , מזל טוב!!! חיכינו לשמוע..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה