יוםנכתב ע"י pr;2377654:מי שבעיקר מצייר קומיקס מגיע לאיזשהו ממוצע זמן
ברור שתמיד יש דברים יוצאי דופן לכאן או לכאן,
אבל בגדול יש איזה טווח לעמוד קומיקס צבעוני סטנדרטי.
נכתב ע"י זיכל;2378721:גם אני נכנסת עכשיו, בעז"ה , לנושא הקומיקס "בקטנה" ובחשש גדול...
הצעתי לשדרוג הסקר:
מי שיכול שיעלה דף קומיקס שיצר וינסה לשחזר כמה זמן עבד עליו - כך נוכל לקבל תמונה טובה יותר של המצב.
תודה, ויישר כח לך שירי על פתיחת האשכול!
נכתב ע"י golstein;2379082:זה לקח בערך יומיים.
נכתב ע"י זיכל;2378721:גם אני נכנסת עכשיו, בעז"ה , לנושא הקומיקס "בקטנה" ובחשש גדול...
הצעתי לשדרוג הסקר:
מי שיכול שיעלה דף קומיקס שיצר וינסה לשחזר כמה זמן עבד עליו - כך נוכל לקבל תמונה טובה יותר של המצב.
תודה, ויישר כח לך שירי על פתיחת האשכול!
מה שאתה אומר זה נכון לטווח הקצר , אבל אם הצייר מוציא עבודותנכתב ע"י אהרן זאב;2379654:לדעתי. (ולא רק שלי) כל עסק הקומיקס הוא לא שווה.
זה הרבה עבודה עם קצת כסף
תזכרו זמן שווה כסף!
אז או שאתה מצייר ים של זמן ומקבל קצת כסף
או שאתה עובד קצת זמן ומוציא זבל של עבודה.
נכתב ע"י אהרן זאב;2379654:לדעתי. (ולא רק שלי) כל עסק הקומיקס הוא לא שווה.
זה הרבה עבודה עם קצת כסף
תזכרו זמן שווה כסף!
נכתב ע"י אהרן זאב;2379654:לדעתי. (ולא רק שלי) כל עסק הקומיקס הוא לא שווה.
זה הרבה עבודה עם קצת כסף
תזכרו זמן שווה כסף!
נכתב ע"י golstein;2379082:זה לקח בערך יומיים.
נכתב ע"י משב;2380315:מה זה יומיים? 48 שעות???
כמה שעות עבודה. זה מה שחשוב לדעת...
אבל זה פשוט מדהים!!
כל קוביה - יצירת אומנות!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים