• פותח הנושא eg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ילד מתוק שלא היה גרם סבלנות וממש לא עניין אותו להצטלם
רק עניין אותו אלקטרוניקה:)

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 402.9 · צפיות: 22
  • 3.png
    KB 376.4 · צפיות: 23
  • 4.png
    KB 471.5 · צפיות: 18
  • 8.png
    KB 339.3 · צפיות: 18
  • 10.png
    KB 382.4 · צפיות: 20
  • DSC_0058.png
    KB 398.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
זה כשלא עניין אותו...

• הוסף לסימניות
איזה סופגניה :)
פוזות מתוקות דבש, עיצוב מקסים!
נראה לי בכל התמונות הפנים בהירות על גבול השרוף, בכוונה?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
התאורה באה מדי ממול ומשטיחה את הפנים, נסי להזיז את התאורה עוד הצידה לכיוון 45 מעלות, אם יש לך מספיק מקום.

• הוסף לסימניות
הוא פשוט ילד מאד בהיר, התמונות לא נראה לי שרופות

התאורה באה מדי ממול ומשטיחה את הפנים, נסי להזיז את התאורה עוד הצידה לכיוון 45 מעלות, אם יש לך מספיק מקום.
לא היה זמן להזיז כלום, כי הייתי צריכה לתפוס את השניה שהוא עמד:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eg;1202751:
הוא פשוט ילד מאד בהיר, התמונות לא נראה לי שרופות

לא היה זמן להזיז כלום, כי הייתי צריכה לתפוס את השניה שהוא עמד:)

תאורה אחורית חזקה.
ילד בהיר, חולצה לבנה.. צריך להיערך בהתאם!
ושימי לב לתמונה האמצעית בדף שני, המכנסים לא בהירים.. למרות שאהבתי את ה"היי לייט" בחלק שמאל של המכנסיים.

"לא היה זמן" - סבבה, אז זה מה יש! ויצא יפה מאוד!

אלקטרוניקה - פלאש, מצלמה דיגיטלית, עדשה עם בקרה, רדיו סלייב, היו לך הרבה אביזרים לעניין אותו ;) סתם סתם..

• הוסף לסימניות
חיזקתי את הצבעים, יותר טוב?

• הוסף לסימניות
תודה! שמחה שזה נראה טוב:)

• הוסף לסימניות
פיקס!!!

כבר חשבתי שהייתי מאד עייף..

• הוסף לסימניות
הילד הזה דורש הרבה צביטות בלחי.
תני לו בשמי, טוב?
תמונות נהדרות, עלי והצליחי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה