עזרה סרבני בקבוק - עזרה דחופה

• הוסף לסימניות
אני לא צריכה לשים אותו אצל מטפלת אבל אני רוצה שיהיה גמיש גם לעוד שיטות הרדמות.
ושיוכל להיות אצל מטפלת ,ביביסיטר או מישהו אחר ולא רק אצלי ,לזמנים ח"פ.
איך אפשר להשיג יועצת שינה? זה משהו דרך הקופה? טיפת חלב?
יעוץ שינה זה פרטי
יש הרבה שיטות של ייעוצי שינה
אני אישית הסתדרתי עם הספר של הלוחשת לתינוקות + אינטואיציה ובלי יועצת בפועל.
אבל היה מדובר מגיל לידה לא שינוי הרגלים

נראה לי בסל לידה אפשר לקבל החזר בחודשים הראשונים אחרי הלידה.

חיפשתי לך קצת בפרוג

• הוסף לסימניות
יודעת את המספר?
ותודה
1719090682318.png

• הוסף לסימניות
ליבי איתך עברתי את זה גם עם תינוקת שלא הסכימה להכניס מוצץ או בקבוק לפה בכלל.
לא יכולתי לחשוב שהיא תבכה במעון בידיים של המטפלת שעוד כמה תינוקות סביבה שדורשים את שלהם.
עם הרבה תפילות וקבלות, שבועיים לפני שחזרתי לעבודה(בגיל 4 חודשים) פתחתי בתהליך שהיה כך:
השכבתי אותה במיטה שלה על כרית עם מובייל מלמעלה והכנסתי את הבקבוק(מאמ) לפה תוך כדי נידנוד, כמובן שהיא צרחה ולא הסכימה כך במשך חצי שעה!! עד שבסוף הבקבוק נכנס לפה והיא שתתה כך פעם ביום. שמיום ליום הזמן התקצר.
לרבע שעה ובסוף היא הכניסה בקבוק לפה והסכימה לשתות.
זה לא היה קל ואפילו קשה מאוד צריך לזה לב חזק לראות את התינוקת בוכה. אבל עדיף שאמא תעשה את זה לא מטפלת זרה.
וכמו שאמרו פה התחלתי טעימות בגיל מוקדם. 3 חודשים בערך.
והבונוס היה שאחרי שהיא למדה לשתות מבקבוק היא הסכימה גם מוצץ!!! לזה בכלל לא ציפיתי.
הרבה הצלחות!!
נתת לי כח
מתחילה איתה גם, עוד שבוע מתחילה מטפלת
כמובן עם תפילות
שה' יעזור!

גם שלי לא לוקחת מוצץ

• הוסף לסימניות
ליבי איתך עברתי את זה גם עם תינוקת שלא הסכימה להכניס מוצץ או בקבוק לפה בכלל.
לא יכולתי לחשוב שהיא תבכה במעון בידיים של המטפלת שעוד כמה תינוקות סביבה שדורשים את שלהם.
עם הרבה תפילות וקבלות, שבועיים לפני שחזרתי לעבודה(בגיל 4 חודשים) פתחתי בתהליך שהיה כך:
השכבתי אותה במיטה שלה על כרית עם מובייל מלמעלה והכנסתי את הבקבוק(מאמ) לפה תוך כדי נידנוד, כמובן שהיא צרחה ולא הסכימה כך במשך חצי שעה!! עד שבסוף הבקבוק נכנס לפה והיא שתתה כך פעם ביום. שמיום ליום הזמן התקצר.
לרבע שעה ובסוף היא הכניסה בקבוק לפה והסכימה לשתות.
זה לא היה קל ואפילו קשה מאוד צריך לזה לב חזק לראות את התינוקת בוכה. אבל עדיף שאמא תעשה את זה לא מטפלת זרה.
וכמו שאמרו פה התחלתי טעימות בגיל מוקדם. 3 חודשים בערך.
והבונוס היה שאחרי שהיא למדה לשתות מבקבוק היא הסכימה גם מוצץ!!! לזה בכלל לא ציפיתי.
הרבה הצלחות!!
ועוד שאלה
ניסית להביא לה את הבקבוק כשהיא היתה כבר ממש רעבה או שבעה?

• הוסף לסימניות
עוד משהו שנראה שאף אחת לא הזכירה-
ומנסיון כי גם אני עברתי את זה עם הבת שלי...

המליצו לי לתת לה לשחק עם הפטמה של הבקבוק, פשוט להפריד מהבקבוק, כמו נשכן כזה,
עם גרגורים וחיוכים, לאט לאט תכניס לפה, ותתרגל לתחושה שלו...
אצלי זה עבד, גם לא הסכימה כמה חודשים לקבל בקבוק

• הוסף לסימניות
אצל אחותי היה גם כן כזה סיפור שלא הסכימה בקבוק והמטפלת כבר היתה מיואשת...
יום אחד הבריק לה לנסות את הבקבוק של הילדים הגדולים יותר - צר וארוך כזה.
והלא יאומן קרה, התינוקת התחילה לאכול מבקבוק!

• הוסף לסימניות
יש לי בקבוק של סווניקס לסרבנים. הבקובוק עצמו גמיש ואפשר פשוט "להזריק" לתינוק לפה.
קנינו בגלל מצב שהתינוק לא שתה בקבוק בכלל. היום ב"ה ממש שותה להנאתו.
אשמח להעביר את הבקבוק למי שצריך (עולה באזור ה70 ש"ח) בבית שמש.

• הוסף לסימניות
איפה קונים את זה ?
ניסיתי כבר "מאמ" וטימיטיפי
זה שונה מהם?

• הוסף לסימניות
קנינו בחלום נולד בבית שמש
יותר מתאים לילדים שמבחינה פיזיולוגית מתקשים למצוץ כמו שפה שסועה.
פשוט מזריקים לפה , הבקבוק עצמו מסיליקון ושלוחצים על הבקבוק זה מזריק לתינוק לפה.
אשמח להעביר למי שצריך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה