דרוש מידע סרבני מוצץ

• הוסף לסימניות
יש כאלו שלא עובד איתם מוצץ, תשלימי עם זה!
כל ילדי היו כאלו, אחת לקחה בגיל שנה אצל המטפלת
ריפלקס המציצה שלהם לא התחבר לטעם הפלסטיק והגומי...
היו ילדים שיכולתי להעיד שכמחצית מחופשת הלידה בזבזתי לריק בלהחזיק מוצץ לריק
וזהו. הפנמתי שלא יקרה כלום בלי מוצץ, בכוח לא ילך וב"ה הם גדלו ועברנו את השלבים הקשים יותר ופחות בהתפתחות גם בלעדיהם.

• הוסף לסימניות
הכי חשוב להקפיד על עקביות,
אני קניתי לבת שלי את כל סוגי המוצצים שיש בשוק
עד שהיא התרגלה איכשהו למאמ אבל לא הייתי עקבית
ואח"כ לא היה על מה לדבר.....

• הוסף לסימניות
תודה רבה זה נשמע מצוין
רק מי יודעת על מה הכונה מה השם המדויק והיכן ניתן לרכוש זאת?
לי גם הילד הראשון שלי עד גיל 4 חודשים לא הסכים בשום אופן מוצץ עד שקנינו את המוצץ לסרבנים.
רק המקורי עזר. שמיוצר בארה"ב, אני ראיתי אותו רק בשילב יש בריח טבעי ובריח חלב אם וזה הציל אותנו
אבל בילד השני עכשיו הוא בן 10 חודשים -לא עזר כלום!!!! והוא עדין הוא בלי מוצץ....
אבל שווה לנסות בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש ל'אריסטוקרט' מוצצים עם פטמה חומה, כמו המוזנחים האלו של פעם...
רק עם חזות יפה יותר.
אחרי שניסיתי 'מאם' ו'טומי טיפי' ולא הסכים בשום אופן, גיסתי נתנה לי אחד כזה ומאז שקט..
הוא אפילו אוהב את המוצץ - היא אומרת שכל מי שניסתה בהמלצתה את המוצץ הזה לתינוק סרבן, הודתה לה.
(מה שכן, צריך להחזיק בבית כמה פתוחים בו זמנית ולתת כל פעם מוצץ אחר, כי הםמתרככים וקצת מתנפחים ואז אם נאבד המוצץ החדש לא יהיה טעים כמו זה המשומש....)

• הוסף לסימניות
אני עם הגדול שלי עברתי מלחמות! מה לא ניסיתי לתת לו, את כל סוגי המוצצים למיניהם, מהיקרים והמיוחדים לסרבנים, ועד הגומי הפשוטים והמכוערים.
ו..כלום! נאדה! לא הסכים!עד שבשלב מאוחר יותר, הייתי טובלת את המוצץ קצת במיץ ענבים של קידוש, ונותנת לו, הוא היה מוצץ בשקיקה את המוצץ כמה דק' בודדות, עד שהוא קלט שנגמר הטעם, וכמובן שהמוצץ מצא את דרכו מחוץ לפה שלו.. בקיצור.. התייאשתי, והוא בלי מוצץ! עם הקטנה לעומת זאת, בהתחלה לא התלהבה מהמוצץ בכלל! אבל לא וויתרתי, נתתי לה בכל הזדמנות, והיום ב"ה היא התרגלה לגמרי למוצץ.
אני חושבת שזה מאוד אינדיבידואלי לכל ילד, לנסות להציע מוצץ, כדאי תמיד. מקסימום הוא לא ירצה, וחסכת את הכאב ראש בגמילה מהמוצץ כשהם כבר גדולים..;)

• הוסף לסימניות
אם את רוצה יש לי מלאי מוצצים:
אוונט,
מאם,
נוק,
טומי טיפי,
ועוד שניים לא מזוהים
פיטמת סיליקון - שקופה,
שאני יכולה להשאיל לך לנסות.
אני בי-ם.
(את ההוא לסרבנים גם היה לי, לא הבנתי מה זה וזרקתי בסכלותי :mad:.)

• הוסף לסימניות
למה חייבים מוצץ?
חצי מהילדים שלי היו בלי מוצץ והיו הרבה ותר רגועים מהאחרים. למדו להרגע לבד
ולא צריך לקום באמצע הלילה לחפש את המוצץ או לסחוב לכל מקום מלאי של מוצצים.
חיים יותר קלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה