סרוגים מהתקופה האחרונה

• הוסף לסימניות
כשלקוחה מזמינה סרבל הצילומים עבור הבת שלה שבגיל של הבת שלי, גם אנחנו מרוויחות תמונות על הדרך (נמדד באישורה ובידיעתה של הלקוחה).... חיפשתי כובע שישלים את ההופעה ומצאתי כובע שסרגתי אימשם בתחילת דרכי, כשנתקלתי בגזרה של כובע שאהבתי, עכשיו הגיע זמנו של הכובע
IMG-20231203-WA0052.jpg

כובע נוסף שסרגתי לעבודה של הנסיכה
20231130_121910.jpg

ויש גם חולצה לגיל שנה שסרגתי בהזמנה ללקוחה

20231122_094945.jpg

• הוסף לסימניות
וואוווו, יפה ביותר!
הסרבל פשוט מהמם!!
ממש כשרון :)
האמצעית חסומה..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נעתקה נשמתי
ואני מתודה פה בקנאה (קנאת סופרים! :sne: ) טהורה
איך עושים את הפלא הזה?
שנים אני חולמת לסרוג....

• הוסף לסימניות
נעתקה נשמתי
ואני מתודה פה בקנאה (קנאת סופרים! :sne: ) טהורה
איך עושים את הפלא הזה?
שנים אני חולמת לסרוג....
תודה על המחמאות,
לסרוג זה בהחלט ענין חלומי,
אבל אין צורך לקנא, כל אחת יכולה
ממליצה בחום לממש את החלום וללמוד סריגה
אפשר אפילו דרך סרטונים מיוטיוב...

• הוסף לסימניות
תודה על המחמאות,
לסרוג זה בהחלט ענין חלומי,
אבל אין צורך לקנא, כל אחת יכולה
ממליצה בחום לממש את החלום וללמוד סריגה
אפשר אפילו דרך סרטונים מיוטיוב...
אויש נו, לא מקנאה באמת....
ניסיתי ללמוד דרך סירטונים
ולא הלך לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה