סרוויס - איפה קונים?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצה איפה אפשר לקנות סרוויסים יפים ולא יקרים
תודה מראש

• הוסף לסימניות
צוקרמן במחנה יהודה
ירושלים
מעולים!

• הוסף לסימניות
וואו. עוד קונים סרוויזים?
אני קונה אותם פעם בשבוע...חד פעמי כמובן...

• הוסף לסימניות
מה זה בכלל?

• הוסף לסימניות
:) :eek: מוזר אבל עדיין קיימים אנשים שמשמתמשים בזה, אני אישית לא ואהבת חד פעמי ומעדיפה לשטוף (אולי לכן הקודם נשבר כ"כ מהר), אז יש אולי למישהו/י עוד מקום לקניית סרוויס?

• הוסף לסימניות
גולף אנד קו- קניתי ואני דיי מרוצה. האיכות לא מעולה אבל סבירה בהחלט והעיצוב מדהים. המחיר סביר.

• הוסף לסימניות
נעמן- כמובן!
בערב פסח היה להם מבצע 1+1
שהיה שווה בהחלט.
בדרך כלל בערבי חגים המבצע הזה חוזר.
בהצלחה!
טוב שיש עוד קצת 'משוגעים' :)

• הוסף לסימניות
אם את אשדודית, יש כאן חנות מעולה בשם פורצלן.
וגם אם את לא אשדודית, היא שווה קפיצה.
יש לה סרוויסים מדהימים והמחירים שלהם טובים.
קניתי בערב פסח והייתי מאד מרוצה.
ו...כן, גם אני בעד כלים ולא חד פעמי. ובוודאי לכבוד שבת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה