חוץ מזה, אין?אם את מתכוונת לבדיקות של פיקוד העורף
נראה לי היום יש בנווה יעקב במרכז הקהילתי בין 16:00-20:00
אנחנו זו"צ,
החלמתי שבועיים לפני הלידה, מתארחים הרבה.
אם אני אציין לו רק שם לא תהיה לו יכולת לבדוק את זה, אבל אני אנסה.
תודה
יסכימו? או שאין ענין, כי כל כמות משקפת נכון את המצב?האם יש ענין לחזור לזה שיצא שלילי שוב?
לדעתי אם כמות הדם לא היתה מספיקה הבדיקה לא היתה תקינה. אבל לא היה אומר שלילי.יסכימו? או שאין ענין, כי כל כמות משקפת נכון את המצב?
מי שיצא חיובי - בגיל 5אגב אם הילד קטן יותר אז מאד מצוי שילד קטן יותר נדבק פחות.
יש פרטיות בתשלום.חוץ מזה, אין?
יש בדיקות שהם לא פיקוד העורף?
זה מצב יותר נדיר ואם את חוששת לטעות זה יכול לחזק את החשש שלך.מי שיצא חיובי - בגיל 5
ואילו השלילי - 7.5
אני לא מכירה את הבדיקה הזו לעמק, אבל ממה שראיתי זה עובד בדומה לבדיקת סוכר. אם לא שאב מספיק דם המכשיר יצביע שלא תקין ולא יבצע בדיקה. גם בבדיקות מעבדה אחרות כבר יצא לי לקבל תשובה שלא נטלה מספיק דגימה. (ולא תשובה לא נכונה)אני ראיתי בבדיקה שהיה פער בין הבודק הראשון לשני,
השני סחט את אצבע הקטן,
ואילו הראשון- שאב את הטיפה הראשונה שיצאה.
יש בדיקות דם לגילוי נוגדנים שבודקים במעבדה ומשתמשים במבחנהאתם מדברים פה על טיפות, רק לי סחטו מבחנה שלמה???
החזירו לי תשובה תוך כמה שעות.יש בדיקות דם לגילוי נוגדנים שבודקים במעבדה ומשתמשים במבחנה
לבדיקות המהירות משתמשים בכמה טיפות
ההבדל הוא אם זה בדיקת דם במעבדה או בדיקה מהירה כמו בדיקת סוכר וכו'החזירו לי תשובה תוך כמה שעות.
זהו...ההבדל הוא אם זה בדיקת דם במעבדה או בדיקה מהירה כמו בדיקת סוכר וכו'
לאזהו...
אחי חזר מהחיידר עם דקירונת באצבע, זה באמת הזכיר לי בדיקת סוכר, ותהיתי.
התוצאה בשתי הבדיקות אמינה באותה רמה?
אז למה בכלל עושים אותם?לא
הבדיקות המהירות פחות אמינות
קופות החולים כמעט לא מאשרות בדיקות סרולוגיותאז למה בכלל עושים אותם?
לילדים באצבע כמה טיפות ותוך שעה תשובה.אתם מדברים פה על טיפות, רק לי סחטו מבחנה שלמה???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים