סרטון הביצה החריגה

• הוסף לסימניות
שלום!
אודה אם מישהו יוכל לעזור לי,
אני מחפשת באופן דחוף לגמרי את הסרטון על הביצה החריגה,
תודה.

• הוסף לסימניות
מה יהיה שביני ובין הג'מבו מייל אין כימיה???
אני לא מצליחה להוריד,אין שם בכלל קובץ להורדה ,
מישהו יכול לפתור לי את זה ?

• הוסף לסימניות
קובץ שמעלים לג'מבומייל לא נשאר שם 8 חודשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;826781:
מה יהיה שביני ובין הג'מבו מייל אין כימיה???
אני לא מצליחה להוריד,אין שם בכלל קובץ להורדה ,
מישהו יכול לפתור לי את זה ?

בדקתי את זה בשבילך. נכון זה הורד מהשרת.
אשלח לך במייל אם צריך.

• הוסף לסימניות
אגב, יש לי אתזה ואני אישית לא מצליחה לראות את זה, לא נפתח לי בקבצים הרגילים. מישו' יודע?

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להעלות לכאן את התוכנה הזו
אם את רוצה אותה תשלחי לי מייל ואשלח לך.
זה תכנת צפיה מצוינת.

• הוסף לסימניות
בדקתי את הסרט וזה נפתח בנגן VLC הכתום ולא צריך את התוכנה הנ"ל

בכל מקרה העלתי את התוכנה הנ"ל לג'מבו מייל לנצרכים לכך.
מבדיקה שערכתי תוכנת צפיה זו אינה פותח את הפורמט של הסרט של הביצה
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=69724A393973313670396B3D

• הוסף לסימניות
דווקא מותקנת לי תוכנת פלש, ולש נפתח לי.
יש למשהו קובץ התקנה של vlc?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה