- הוסף לסימניות
גם בנטפרי...מישהו יכול להעלות לדרייב?
כי ג'מבו מייל חסום באתרוג!!!
מישהו יכול בבקשה להעלות לדרייב, או לשלוח לי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
רב תודות!!!
התגובות פה מסקרנות אותי נוראות....
גם בנטפרי...מישהו יכול להעלות לדרייב?
כי ג'מבו מייל חסום באתרוג!!!
גם בנטפרי...
מישהו יכול בבקשה להעלות לדרייב, או לשלוח לי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
רב תודות!!!
כן.עלה?
עוד חצי שנה-שנה זה כבר כן יופיע. כרגע הכלים האלו חדשים עד כדי שהציבור עדיין לא יכול להשתמש בהם, אבל בחלוף פרק זמן - זה כבר לא יהיה כל כך חדש.בדרך אגב אני רוצה לידעה אתכם, שבאתרי תמונות, לא נותנים לתרום איורים שיש בהם את שתי הכלים האלו בגלל שלא לכולם יש את היכולת להשתמש בהם, בעולם כנראה יש אנשים שמשתמשים עם גרסאות מאוד מיושנות, ובהתחשב בהם לא מוכרים וקטור עם הכלים האלו, (גם גרדיאנט המש)
מקווה שלא...ומן הסתם יהיה גם 'תרגום' של מש לתכונה החדשה.
שאטרסטוק מוכרים וקטורים עם מש...לא מוכרים וקטור עם הכלים האלו, (גם גרדיאנט המש)
עד אז כבר תלמד להפיק את המקסימום מהתכונה החדשה, פלוס שימוש בתכונות המשוכללות האלו שיעקפו את המש ויכניסו אותו לכיס הקטן.מקווה שלא...
לא מוכרים, יש דרכים אחרות במקום מש,מקווה שלא...
שאטרסטוק מוכרים וקטורים עם מש...
העליתי מדריך שמסביר בפחות מדקה על אפשרות השימוש בכלי הגרדיאנט החופשי שנכנס לאילוסטרייטור בגרסת 2019.
Free form Gradient
מקווה שיעזור לכם ליצור באופן חופשי יותר.
אני אשמח גם לחוות דעתכם - האם הכלי הזה יכול להחליף את הגרדיאנט מש?
האם לדעתכם יש לתת לכלי החדש יותר דגש מלגדריאנט מש הישן במערכי שיעור על אילוסטרייטור?
https://www.youtube.com/watch?v=e535tUtELC8
העליתי מדריך שמסביר בפחות מדקה על אפשרות השימוש בכלי הגרדיאנט החופשי שנכנס לאילוסטרייטור בגרסת 2019.
Free form Gradient
מקווה שיעזור לכם ליצור באופן חופשי יותר.
אני אשמח גם לחוות דעתכם - האם הכלי הזה יכול להחליף את הגרדיאנט מש?
האם לדעתכם יש לתת לכלי החדש יותר דגש מלגדריאנט מש הישן במערכי שיעור על אילוסטרייטור?
https://www.youtube.com/watch?v=e535tUtELC8
עושה רושם שהוא נמצא רק מגרסת 2018-2019 ומעלה?מניח שזה היה חוסך לי כמה עשרות שעות עבודה פה, ולדעתי בוודאי שצריך לתת לכלי הזה מקום בשיעורי אילוסטרייטור, והרבה יותר מהמש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים