מאפים סרטון - ככה מכינים עוגת שמרים יצירתית

• הוסף לסימניות
בדיוק מה שכתבה @ברוך אתה
עם מילוי נוזלי, הכל יהיה בלאגן אחד גדול ודביק.
זה נראה בצק חום.
מזכיר את הסרט הזה שהראו איך מכינים אוכל בשביל צילומים - דבק במקום אבקת סוכר וכו'
פה פשוט נראה פלסטלינה חומה.

יש לי מתכון של מילוי שוקולד די יציב, בערך כמו ממרח שוקולד. מענין לנסות..

• הוסף לסימניות
תודה!
חמוד, מעניין לנסות
עוקבת, יש רעיון איך לגבש את השוקולד של השמרים?
אני יודעת שאפשר עם פודינג.
אבל עדיין- יוצא ממרח ולא עיגול כזה כמו בסרטון.

אולי אפשר למרוח ולרדד כמה פעמים ואז לחתוך בצורה הזו

• הוסף לסימניות
מזכיר את הסרט הזה שהראו איך מכינים אוכל בשביל צילומים - דבק במקום אבקת סוכר וכו'
פה פשוט נראה פלסטלינה חומה.

יש לי מתכון של מילוי שוקולד די יציב, בערך כמו ממרח שוקולד. מענין לנסות..
מה המתכון? תודה

• הוסף לסימניות
הסרטון הזה פורסם באחת מתפוצות המיילים הגדולות
כך שאין מה לשאול כאן פרטים על המתכון

• הוסף לסימניות
מה המתכון? תודה
מילוי לשמרים:

0.5 כוס שמן
10 כפות קקאו
2.5 כוסות סוכר
5 כפות נדיבות של פודינג
2.5 כפיות קפה - מומס ב--
---0.5 כוס מים רותחים

לערבב הכל ביחד.
מתייצב אחרי כ2 דקות

• הוסף לסימניות
הכנתי את זה ביום שישי
הכנתי עם המתכון הרגיל שאני משתמשת ופשוט הסמכתי יותר את המילוי עם קצת פודינג והקפאתי אותו מעט כדי שיתמצק
הנה התוצאה:
1671315558884.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכנתי את זה ביום שישי
הכנתי עם המתכון הרגיל שאני משתמשת ופשוט הסמכתי יותר את המילוי עם קצת פודינג והקפאתי אותו מעט כדי שיתמצק
הנה התוצאה:
צפה בקובץ המצורף 1268722
כיף לראות!!
שמחה שלפחות מישהי לא רק נהנתה מהסרטון אלא גם יזמה ואפתה...
כל הכבוד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה