סרטון לשבועות

• הוסף לסימניות
הביקורת היחידה: נותר לי רק לומר - למה אתה מעלה עבודות פעם ב...

ביצוע מקצועי מאד!!!

רק למה הוגים את שם ה'?

• הוסף לסימניות
ביצוע מדהים!
אהבתי. מכניס מאוד לאוירה אחורה...:)

אבל למה שאחד עם.... ילמד אותי דברי תורה ולא רב דגול? זה צרם לי מאוד:eek:
ועוד משהו.. יש שם אישה....

• הוסף לסימניות
תודה!
קודם כל הוא לא בא ללמד אותך הוא בא ללמד חילונים שיתחברו לאחד שנראה כמותם.
דבר שני זה דבר תורה שנלקח משיעור של רב דגול.
איפה? הציור של אדם וחווה?

• הוסף לסימניות
מעולה שבמעולים.

השילוב של האנימציה וכל ההברקות הקטנות הוסיפו מאוד וחידדו את ההבנה של הרעיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;780154:
תודה!
קודם כל הוא לא בא ללמד אותך הוא בא ללמד חילונים שיתחברו לאחד שנראה כמותם.
דבר שני זה דבר תורה שנלקח משיעור של רב דגול.
איפה? הציור של אדם וחווה?

נו.. נו...
לא מתווכח:)

במירוץ השנים אחורה... לפני שזה מיטשטש לגמרי
במחשבה שנייה אולי התכוונת לאיזה מלך נוצרי שם?

• הוסף לסימניות
צודק, זה המונה ליזה ציור מפורסם מהמאה ה16.

• הוסף לסימניות
maor700, עבודה שלך?............
הרבה זמן לא ראיתי משהו מקצועי ויפה כ"כ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביבים;780212:
maor700, עבודה שלך?............
הרבה זמן לא ראיתי משהו מקצועי ויפה כ"כ.

אני ביצעתי את האנימציה והחיבור של הכל. חוץ ממני יש עוד כמה אנשים שעמלו על הסרטון הזה.
תראה את הקרדיטים בסוף.

• הוסף לסימניות
לא קשור לעריכה, יש מקור לרעיון שאחרי בריאת העולם ועד מתן תורה "האלוקים ניתק מגע עם העולם"-ציטוט. לא מתקבל על הדעת!
אשמח למקור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;780392:
לא קשור לעריכה, יש מקור לרעיון שאחרי בריאת העולם ועד מתן תורה "האלוקים ניתק מגע עם העולם"-ציטוט. לא מתקבל על הדעת!
אשמח למקור.

גם לי זה צרם כשראיתי את התסריט. כשאמרתי זאת לתסריטאי הוא אמר שהדברים נלקחו מתוך שיעור הזה:
http://www.meirtv.co.il/site/content_idx.asp?idx=52230&cat_id=3769
ההתבטאות קצת קיצונית אבל הרעיון הוא שהקב"ה לא הדריך את האדם כיצד לנהוג ובכך בצורה מסוימת השאיר לאדם את הבחירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;780392:
אשמח למקור.

הגמ' בסנהדרין (צז.) אומרת תנא דבי אליהו ששת אלפים שנה הוי עלמא שני אלפים תוהו שני אלפים תורה שני אלפים ימות המשיח ע"כ.
וברש"י שתי אלפים היה תהו - תחת שלא ניתנה עדיין תורה והיה העולם כתוהו וכו'.
כלומר שמכיון שלא ניתנה תורה היה העולם מנותק כביכול מהקב"ה כמו תהו. כביכול לא היתה לו מטרה בזמן זה כשלעצמו [על דרך הפשט, ויש בזה הרבה עומק.]

• הוסף לסימניות
פשוט מדהים!
מעניין אותי מי הבמאי?

• הוסף לסימניות
עבודה מעולה!!!
הרבה הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;780475:
פשוט מדהים!
מעניין אותי מי הבמאי?

התסריטאי הוא גם הבמאי, אבל אני והמאיירת היינו מעורבים בכל שלבי הסטורי בורד הההפקה והצילום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה