כללי סרטון פוטושופ מקסים ומחכים, אני נהניתי מאד!!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 0898_Strawberry_final.jpg
    KB 338.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אגב, אני נהניתי מהרעיון בגאוני של איך שביצעו את השקיפות, מוצלח! אני הולכת לאמץ את זה

• הוסף לסימניות
אפשר לחסומים?

• הוסף לסימניות
איך עשו את ההשתקפות? אפשר אולי...

• הוסף לסימניות
פשוט מדהים!

• הוסף לסימניות
מדהים! (חבל שהסרטונים האלה כ"כ מהירים...) תודה רבה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
זה לא רק פוטושופ הרבה מהתהליך זה ידע באיור (דיגיטלי)
אבל זה מדהים!

• הוסף לסימניות
מישו יכול להעלות לג'מבו? כי בקישור שאחד פלוס העלה לחסומים כתוב כך:

"מצטערים, לא ניתן להציג או להוריד קובץ זה כרגע. משתמשים רבים מדי הציגו או הורידו קובץ זה לאחרונה. נסה לגשת לקובץ שוב מאוחר יותר. אם הקובץ שאליו אתה מנסה לגשת גדול במיוחד או משותף עם אנשים רבים, ייתכן שיידרשו 24 שעות עד שניתן יהיה להציג או להוריד את הקובץ. אם עדיין לא תוכל לגשת לקובץ לאחר 24 שעות, פנה למנהל הדומיין"

תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1096925:
מישו יכול להעלות לג'מבו? כי בקישור שאחד פלוס העלה לחסומים כתוב כך:

"מצטערים, לא ניתן להציג או להוריד קובץ זה כרגע. משתמשים רבים מדי הציגו או הורידו קובץ זה לאחרונה. נסה לגשת לקובץ שוב מאוחר יותר. אם הקובץ שאליו אתה מנסה לגשת גדול במיוחד או משותף עם אנשים רבים, ייתכן שיידרשו 24 שעות עד שניתן יהיה להציג או להוריד את הקובץ. אם עדיין לא תוכל לגשת לקובץ לאחר 24 שעות, פנה למנהל הדומיין"

תודה מראש :)

מצטרפת לבקשתה
תודה

• הוסף לסימניות
למי ששאל, איך שהבנתי את ההשתקפות עשו באמצעות הכפלת השכבה, וביצוע פילטר טשטוש תנועה, בכיוון אנכי, עם שקיפות.

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות גם הדרכות שלב אחרי שלב? הבנתי שלאחר הסרט, מוצגים ההדרכות עצמן בתמונות מפורטות. תודה!

• הוסף לסימניות
באמת מרשים מאד!
וגם אני מצאתי את עצמי שורקת בהתפעלות מהטריק של המושן בלר להשתקפות :)
לדעתי יש שם המון פעולות שאפשר לעשות ברדכים הרבה יותר קצרות (כמו הכהות והרוויה המדורגת מהאובייקטים הקדמיים ועד לאחוריים, ועוד).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1100423:
באמת מרשים מאד!
וגם אני מצאתי את עצמי שורקת בהתפעלות מהטריק של המושן בלר להשתקפות :)
לדעתי יש שם המון פעולות שאפשר לעשות ברדכים הרבה יותר קצרות (כמו הכהות והרוויה המדורגת מהאובייקטים הקדמיים ועד לאחוריים, ועוד).

מעניין שזה משהו שאני רגילה להשתמש בו, לא חשבתי אף פעם שזה איזה טריק ראוי לציון...

אולי באמת כדאי לפתוח אשכול של 'טריקים' מהסוג הזה?
שיטות עבודה יעילות בתוכנה, קיצור תהליכים... ניצול נכון וחכם של הכלים

• הוסף לסימניות
אולי יש מישהו שידע איך לתרגם את הרעיון של חוי למשהו מעשי ומובנה כהלכה? (זה יכול להיות רעיון פורה, אם יתפתח וילכד הרבה מעצבים ברצינות, אולי סדנא מתקדמת שתועבר בקביעות על ידי מישהו תורן / תחרות בביצוע הנלמד / ואולי רעיונן אחר בר ביצוע).
אני אשמח להשתתף, אבל לא מעשית כדי ליזום ולתכנן :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1101232:
אולי יש מישהו שידע איך לתרגם את הרעיון של חוי למשהו מעשי ומובנה כהלכה? (זה יכול להיות רעיון פורה, אם יתפתח וילכד הרבה מעצבים ברצינות, אולי סדנא מתקדמת שתועבר בקביעות על ידי מישהו תורן / תחרות בביצוע הנלמד / ואולי רעיונן אחר בר ביצוע).
אני אשמח להשתתף, אבל לא מעשית כדי ליזום ולתכנן :)
אני חושב שכן זה אפשרי אם יעלו רק טיפים לאשכול אחד בלי שיהיה אפשר להכניס בו תגובות (מנהלים אהמ), את השאלות על הטיפים אפשר יהיה לשאול באשכול אחר.
עשוי לעשות גם סדר וגם יעילות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה