סרטון שהפקנו

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
רק חבל שהקטעים של הוידיאו רועדים

• הוסף לסימניות
התסריט מהמם!
לעבודה של יומיים הסרט מקסים. אם מעניין אתכם להמשיך לעבוד עליו- יש מה... :)
הקצב- איטי להחריד!
דווקא בקטע שרואים סוף סוף את המסגור המדובר- זה עובר לפני שמספיקים לרואת משהו. שם הייתי מאיטה קצת (המסגרת עץ עם התמונה של הילדה)
כדאי מאד להוסיף קרינות! כרגע זה מאד מאד חסר
המעברים בין האנימציה לסרט- מאד מוצלחים, יכולים להיות יותר מדויקים
הלוגו של פיקצר שעומד כל הזמן- צריך אנימציה: סיסי לייט, סיבוב בתלת מימד וכו' כיד הדמיון הטובה
העמוד בצד- לא ברור מה פשרו.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
רקורד, תודה רבה על ההערות!! לזה חיכיתי...
אנחנו בהחלט מתכננים להמשיך לעבוד על זה, אכן תכננו להאט בקטעים המדוברים.
קרינות לא היה רלוונטי כי זה הוצג במקום הומה ורועש.. אולי עכשיו באמת נוסיף את זה.

• הוסף לסימניות
יפה ביותר, אותי מעניין בעיקר הבלון שמתפוצץ בהתחלה מהיכן הוא?
וכהערה קטנה , היה צריך לבטל רעידות מהסרט שאליו עוברים מהאנימציה, מכיוון שלא מבינים מה קורה שם בדיוק, וכן המעבר לסרט אמור להיות הרבה יותר איטי...
ועוד משהו קטן, המוסיקה ששומעים ברקע צריך ללטש טיפה את המעברים שלה.

אבל כל הכבוד על הסרט ועל קוצר הזמן שעמדתם בו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1048912:
יפה ביותר, אותי מעניין בעיקר הבלון שמתפוצץ בהתחלה מהיכן הוא?
וכהערה קטנה , היה צריך לבטל רעידות מהסרט שאליו עוברים מהאנימציה, מכיוון שלא מבינים מה קורה שם בדיוק, וכן המעבר לסרט אמור להיות הרבה יותר איטי...
ועוד משהו קטן, המוסיקה ששומעים ברקע צריך ללטש טיפה את המעברים שלה.

אבל כל הכבוד על הסרט ועל קוצר הזמן שעמדתם בו.

הרעידות העורכת תיקנה את המקסימום, כנראה נוריד את זה בכלל.
לגבי הבלון, צריך לשאול את העורכת.

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את השימוש בסרטים, כמובן אם היו סרטים פחות רועדים היה עדיף, אבל זה פחות מפריע לי.
מה שכן, הייתי מורידה את הקליפים של הקהל ומכניסה רק קליפים שרואים את התעודה. זה לא סרט של פורום מנהלים, אחרי הכל....
עוד אפשרות- להביא תמונות במקום סרטים P:

• הוסף לסימניות
שרואים את הקהל מבינים את גודל המעמד מה שמוסיף יוקרה למעמד ולתעודה ולפיקצר פרפקט

• הוסף לסימניות
מאד יפה!
לשיפור:
הייתי מורידה את הסרטים כמעט לגמרי (!) ומשאירה מכל אחד את השתי שניות הכי קריטיות בלבד(יש כמה פוזות של מישהו מצביע עם אצבע, חיוך עם התעודה וכו', אפשר גם קהל, אבל לשניה בלבד)

מבחינת תסריט, היה כדאי שיראו בהתחלה, אפילו לשניה קצרה, משהו מהסיום. במקרה הזה, תמונה מוכנה של פיקצ'ר פרפקט. אולי זה מוריד קצת מה'הפתעה', אבל זה עובד טוב

בנוסף, הקצב מאד איטי, יחסית לפרסומות שאנשים התרגלו להיחשף אליהן. וממילא האנשים עומדים ורואים את הדבר הזה כמה פעמים, כך שאפשר וצריך למהר את זה בהרבה

ואם כבר קצב איטי, אז המנגינה הרגועה שברקע לא התאימה לי. הייתי מצפה לקצת לחץ, הרי הראש מתפוצץ... ואז כשמגיעה התעודה של הרב פיהרר, איזה זזזזזזז-בום בסאונד, והמנגינה נכנסת לקצב שבו רואים את השתי שניות שכתבתי מקודם לכל תעודה / אישיות, כמובן מותאמת לסאונד (ההתאמה הזו, אגב, היא אחד הגורמים הקריטיים להצלחה של הקליפ)

• הוסף לסימניות
ג'מבו מייל לא נפתח ומשום מה לא מצליחה להוריד מהדרובוקס
אשמח אם תמצאו פתרון שאוכל גם לצפות
תודה

• הוסף לסימניות
חמודדדדדדדדדדדדדדד מהממם!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה