סרטון שערכתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטא;1685608:
רק העריכה שלי - תסריט בימוי וצילום זה הלקוחה,
אשמח לפידבקים והארות/הערות על העריכה:):)

https://www.dropbox.com/s/3dqbw3cbcx2wgtt/אור אבנר.mp4?dl=0

חמוד מאוד.
תפרטי באיזו מסגרת עשית את הסרטון, לאיזו מטרה? ומי קהל היעד?

אני מניח שהשחקנים הם ילדים בגלל חוסר תקציב לשחקנים אמיתיים.
אני מניח שביחס לתקציב שהיה לך (אם היה כזה בכלל) הוצאת כאן משהו יפה מאוד.

כמה הערות:
*אתעלם מהמשחק הלא מקצועי של הילדים החמודים מהסיבות שהזכרתי.
1. ברמת התסריט - חסר קונפליקט משמעותי בעלילה, אמנם הסרט מתחיל בחוסר ביטחון עצמי של הילד אך אין משבר/קונפליקט אמיתי במהלך העלילה, הכל הולך חלק - אנחנו מאמינים בך- אימונים - ניצחון , צפוי מדי ומשעמם.

2. הסרטון הוא יותר טריילר מאשר סרט - אי אפשר לדחוס עלילה כזו לסרטון באורך של 10 דקות ושזה ירגיש סרט. יכול להיות שהיה כדאי מראש לייצר סרטון שהוא בסגנון טריילר.

יש עוד המון דקויות בעריכה שלא אכנס אליהם כי בגדול הסרט נחמד מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;1685641:
חמוד מאוד.
תפרטי באיזו מסגרת עשית את הסרטון, לאיזו מטרה? ומי קהל היעד?

אני מניח שהשחקנים הם ילדים בגלל חוסר תקציב לשחקנים אמיתיים.
אני מניח שביחס לתקציב שהיה לך (אם היה כזה בכלל) הוצאת כאן משהו יפה מאוד.

כמה הערות:
*אתעלם מהמשחק הלא מקצועי של הילדים החמודים מהסיבות שהזכרתי.
1. ברמת התסריט - חסר קונפליקט משמעותי בעלילה, אמנם הסרט מתחיל בחוסר ביטחון עצמי של הילד אך אין משבר/קונפליקט אמיתי במהלך העלילה, הכל הולך חלק - אנחנו מאמינים בך- אימונים - ניצחון , צפוי מדי ומשעמם.

2. הסרטון הוא יותר טריילר מאשר סרט - אי אפשר לדחוס עלילה כזו לסרטון באורך של 10 דקות ושזה ירגיש סרט. יכול להיות שהיה כדאי מראש לייצר סרטון שהוא בסגנון טריילר.

יש עוד המון דקויות בעריכה שלא אכנס אליהם כי בגדול הסרט נחמד מאוד.

אז זהו, באמת שכחתי להזכיר שהסרט הוא של רשת גני ילדים והשחקנים הם ילדים מהגן...... וזה סרט סיום שנה
נראה לי שלסוג הדברים האלה זה ממש משהו ברמה:):):)
וחוץ מזה כתבתי שרק העריכה שלי כל השאר לא קשור אלי ולכן אשמח לשמוע תגובות בעיקר על העריכה:)

• הוסף לסימניות
איזה מותק!!!!
אני אהבתי שהשחקנים הם ילדים ולא מאומנים טוב!
פשוט צחקתי ונהניתי מכל רגע! זה הורס! האבא והאמא, המשפטים החזקים שנאמרים בגמגום ובלי הבנה,
זה כל החומד, שהם שמים "פסיקים" במקומות הלא נכונים וכד'.
והעריכה- מהממת, והמוזיקה מתאימה ויושבת טוב.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
כמה דברים שהפריעו לי,
התרגום - צריך מסגרת שחורה ואולי פונט אחר (זה נראה פונט לא תקני,)
חסר מאוד תיקוני צבע בסרט.
בסוף הייתי שמה מסגרת לתמונה.
הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
וואו! אהבתי מאוד!!
מתוק ביותר

• הוסף לסימניות
מאד יפה!
הפריע לי ה dissolve שהיה בין כל קטע....

• הוסף לסימניות
מתוק מאד!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי א.;1685858:
מאד יפה!
הפריע לי ה dissolve שהיה בין כל קטע....

את צודקת גם לי זה מאוד הפריע
אבל פשוט הסרט הזה נעשה ב5 ימי צילום שונים והרבה פעמים אותה סצינה היתה בשני ימים שונים ולכן היו כל מיני הבדלים של מילימטרים בפריים עצמו ןלכן הייתי חייבת לעשות את זה כך.
אשמח לשמוע אם יש פתרון אחר לבעיה הזו:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטא;1685932:

מה משעשע?
אי אפשר להחמיא לאחיינית שלי המוכשרת על עבודה מהממת ומקצועית?
הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;1685951:
מה משעשע?
אי אפשר להחמיא לאחיינית שלי המוכשרת על עבודה מהממת ומקצועית?
הרבה הצלחה!!
פשוט נהניתי מהמחמאה:):)

• הוסף לסימניות
עבודה נחמדה
אהבתי את הסוף עם שינויי המהירות לקראת גמר המרוץ :) הסלו מושן ממוקם בול במקום ועושה לזה טוב
מוזיקה טובה
הערות ברשותך-
1. כדאי במקומות של קצב מהיר לשחק יותר עם הקאטים, למשל- כשהם קופצים בחצר בית הספר, היה אפשר להחליף שוטים בתדירות גבוהה בהרבה לפי קצב המוזיקה
2. תיקוני צבע, רויה- מאסט
3. חשוב- בעריכה עלילתית אם יש לך שני שוטים של הילד מקרוב ואת רוצה לחבר בינהם- אין מצב לשים דיזולב!!! את חייבת לשים שוט אחר לגמרי לחתוך בינהם- למשל, את האבא מקשיב, או לעבור לטו שוט/לונג שוט של השיחה
וכן בכלל, צריך לשים לב שיהיה הבדל משמעותי בגודל וזיות השוט כשמחברים בין שוטים, למשל- הריצה בים- יש שם שוטים דומים מאד שמחוברים, וזה יוצר קפיצה - ג'אמפ קאט - לא נעימה ולא מקצועית
4. כתוביות- פונט אחר, חוקי... בד"כ מקובל לעשות עם סטרוק שחור, וכן לחלק לשתי שורות קצרות יותר
כנ"ל כתובית הפתיחה- המתכון לחיים מאושרים או משו בסגנון- לא יושבת טוב מבחינה טיפוגרפית ועיצובית

סחטיין לרשת על הרעיון+ביצוע ושיתוף של כ"כ הרבה ילדים, לא פשוט בכלל
בהצלחה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה