סרטון תדמית על חריש - היכנסו ועשו לייק - חשוב ביותר

• הוסף לסימניות
אוי חבל שסגרו..
אוקי, היום הייתי בחריש לקבל מפתח.
אתם שואלים האם ראיתי אברכים ברחובות ???
טוב זה היה באמצע סדר א'....
אבל בכל אופן ראיתי.

וגם שנודע לי שהקהילה של תולדות אהרן בנויה מ 12 אברכים שקנו דירה בבצוותא ועוד כ 14 ששוכרים.
"והקו מהדרין חריש" הנודע בשמו הטוב שעשה עימי חסד... היה רכב של 7 מקומות מחברת KIA :D
ולמה אני כותב את זה, כי הופתעתי מאוד איך מ 30 אברכים ניתן לעשות רוח בכל הארץ שחריש היא העיר השלישית של תולד"א. כל הכבוד להם.

יש מה ללמוד...

וגם המנהל עבודה טען לי שהוא שמע שהשטח של יחד 16 יהיה ביכ"נ ולא מעון כפי שנטען עד היום. [ בין בניין 41 ל 42. ]

קבצים מצורפים

• העמדה.png
    העמדה.png
    1.4 MB · צפיות: 78
  • הוסף לסימניות
כי הופתעתי מאוד איך מ 30 אברכים ניתן לעשות רוח בכל הארץ שחריש היא העיר השלישית של תולד"א. כל הכבוד להם.
צריך בהחלט ללמוד מהם עקשנות

• הוסף לסימניות
שחריש היא העיר השלישית של תולד"א. כל הכבוד להם.
1.ירושלים (1000 משפחות)
2. בית שמש (450 משפחות)
3.חריש (30 משפחות)
העיר השלישית או לא??

נ.ב. המספרים לא מדויקים..

• הוסף לסימניות
אברכים ברחוב באמצע סדר א'?
לא יכול להיות!!
אולי יצאו להתאוורר כמה דקות, אחרי שטייגען רצוף....
הוא מסתלבט עליך.....מה אתה כועס?
אם ההנהלה תראה את הפרצוף העצבני, הם יסגרו גם את האשכול הזה... :rolleyes:
חבל ....עד שמשהו נשאר לפליטה.....

• הוסף לסימניות
במקום שיסבירו למה הם חסמו....ישר חוסמים גם את זה !!
@צחי יצחק תרים את הכפפה, כמו שאתה יודע.... :rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה