סרטון תדמית שיצרתי (לעצמי)

• הוסף לסימניות
יצרתי את הסרטון בעיקר בשביל להוסיף לתיק עבודות את הסגנון הזה (סגנון שרואים די הרבה בזמן האחרון בסרטוני תדמית)

הסרטון ממש קצרצר יחסית, עם תסריט די מינימלי בגלל הסיבה לעיל...

קישור לסרטון.

יום טוב:)

קבצים מצורפים

• סרטון_תדמית.mp4
    7.5 MB · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
מקסים לחלוטין!!
בסוף, תן רווח בין שני צידי הקו המפריד, ושנה
לו את הצבע, כי השחור משתלט.

• הוסף לסימניות
ואוו עבודה מקסימה!
כמה אפטר אפקט יש פה?
(חלקים פה אני מזהה כבלנדר אבל בכל זאת כמה אחוזים?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1937486:
ואוו עבודה מקסימה!
כמה אפטר אפקט יש פה?
(חלקים פה אני מזהה כבלנדר אבל בכל זאת כמה אחוזים?)

100% בלנדר!!!:)

אתה צודק שבד"כ הסרטונים בסגנון הזה נוצרים באפטר... אבל אני חושב שליצור את זה בתוכנת תלת (למי שכמובן כבר מונח בתוכנה בכל מקרה) זה יותר פשוט מכל מיני סיבות, וגם עם כ"מ יתרונות של אנימציה יותר מגניבה במיוחד אם רוצים להוסיף יותר אלמנטים תלת מימדיים...

כמובן שמי שישאל אותי עם איזו תוכנה ליצור סרטון שכזה והוא לא למד תוכנה מסוימת, נראה לי שאמליץ לו על אפטר.

• הוסף לסימניות
מעניין לי תהליך העבודה שלך
זה משהו שאני כבר שומע מכמה אנשים ואפילו ראיתי קצת בכנס של בלנדר אבל עדין זה יהיה מעניין מאוד להכיר יותר.
וכל הכבוד על העבודה היא פשוט יפה וזורמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1937529:
מעניין לי תהליך העבודה שלך
זה משהו שאני כבר שומע מכמה אנשים ואפילו ראיתי קצת בכנס של בלנדר אבל עדין זה יהיה מעניין מאוד להכיר יותר.
וכל הכבוד על העבודה היא פשוט יפה וזורמת.

אשמח לשלוח לך את קובץ הblend אם תרצה...

• הוסף לסימניות
אשמח רק תפקג' לפני

• הוסף לסימניות
ממש ממש יפה!
וגם אהבתי מאוד את הפס קול.

• הוסף לסימניות
מושלם!!! בחירת הסאונד משתלבת מצוין עם האנימציה
אהבתי ממש

• הוסף לסימניות
ממש מוצלח ומקצועי!!

מה שכן, כל הזמן הסתכלתי על האיש ומידי פעם כשרציתי הסבר מה קורה איתו הסתכלתי על הכיתוב - ככה שזה מתפספס.
מה שכן, אם היתה קריינות ברקע זה היה מושלםםם!

• הוסף לסימניות
מקסים ומקצועי ביותר!
דווקא הבנתי שהיום חלק גדול מסרטי הדו מימד יוצרים דווקא בתכנות תלת מימד.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
רק כדאי למחוק את הסימן קריאה בסוף,זה לא נכון מבחינה עיצובית,
וד.א. מענין אותי למה לא לעשות את זה רק באפטר בסגנון הויקטורי,יותר הולך היום,לא?

• הוסף לסימניות
אהבתי!!!!
באמת יפה!

• הוסף לסימניות
וואו!
יפה ועליז!
עבודה נקיה ומקצועית מאוד!

המון הצלחה וסייעתא דשמיא
יום טוב

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לכל המחמאות.
וגם להסרת סימן הקריאה, ולא בגלל העיצוב אלא בגלל שהוא יוצר תחושה של לחץ שאינו רצוי, כמו גם המילים "צור קשר היום" שממש לוחצות, אותי זה היה מבריח, וחבל, כי עד שם זה ממש נראה מקצועי.
מהיכן השגת את קובץ הסאונד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה