סרטון תהליך ציור מתחילתו עד סופו...

• הוסף לסימניות
איכות לא משהו...

מגבלות גודל

קבצים מצורפים

• לפרוג.mp4
    19.6 MB · צפיות: 65
  • הוסף לסימניות
השקעה מטורפת!

• הוסף לסימניות
וואו!
איזה רמות!

אולי תספר לנו איך ניגשת לציור הנ"ל, ואיך הגעת לתוצר הסופי.

כל טוב ותודה
דגאיש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דגאיש;2396569:
וואו!
איזה רמות!

אולי תספר לנו איך ניגשת לציור הנ"ל, ואיך הגעת לתוצר הסופי.

כל טוב ותודה
דגאיש

ניגשתי לזה כשעצמתי עיניים וישבתי כמה דקות ונתתי לעצמי לשוט בעולם אחר וככה לאט לאט התחברה התמונה. אבל גם תוך כדי הביצוע נוספו רעיונות משל עצמם

• הוסף לסימניות
וואההוו
נותרתי פעורת פה

• הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
אין ספק שזו רמה גבוהה שאליה אני שואפת ואף יותר...ביצוע מדהים שלא נראה כמותו בפורום! (לא שאני יודעת לפחות) השקעה שהייתה שווה כל פיפס שנייה. יישר כח עצום!!!

הערה קטנה (אם בגדולים עסקינן), התאורה מדהימה להפליא! אבל התאורות השונות יוצרות בלגן ולא ברור מה מקור האור הירוק- זה דבר ראשון. שנית, על המקל של המכשף התאורה הכחולה לא נמצאת בצד הנכון לפי שאר האיור.

כייף של יצירה! רוצים עוד שיתופים כאלה:)

• הוסף לסימניות
באמת השקעה גדולה, מה משך הזמן הכולל ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי לוי;2397956:
באמת השקעה גדולה, מה משך הזמן הכולל ?

שעה וחצי. בערך

• הוסף לסימניות
!!!!!!!
וואו!
בלי עין הרע, פשוט מדהים!!
ואני שואלת, מתי יגיעו מעשיי למעשי אבותיי? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;2398020:
שעה וחצי. בערך

אך הלוואי!
כל כך יפה, כל כך מקצועי בשעה וחצי!?!
אני מקנאה...

• הוסף לסימניות
איזה מעניין זה לראות את התהליך! כל הפרטים הקטנים...
ווואאאווו.

נותן הסתכלות שניה שונה על הציור.

• הוסף לסימניות
מעורר השראה.
אגב ראיתי בחוש, אין כמו לראות איך צייר מצייר כדי ללמוד,
מאז הקורס כשראיתי כיצד אתה מצייר עצים, אני מצייר עצים אחרת לגמרי!!

• הוסף לסימניות
מדהים, אין מילה אחרת!

• הוסף לסימניות
וואהו. חוץ מהכל גם דמיון מפותח מפותח...
הצלוחע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה