בקשות קליפים / לופים / אפקטים, ועוד סרטונים איכותיים על מעגל השנה שיכול להתאים לקריוקי לילדות

• הוסף לסימניות
לחנוכה,-נרות הדלקה
פורים,הסרטות פורים טיש, תחפושות
לג בעומר מירון ריקודים
סיון הכנסת ספר תורה ברחוב וכן בתוך הישיבה שרוקדים עם הספרים
תמוז אב חורבן הבית
אלול -שופר, סוכות. ארבעת המינים מתפללים,
כל מי שיש לה אודה מאד מראש כל סרטון יעזור,!!
בעז"ה כל מי שיש לה ותוכל לשלוח לי בעז"ה אשמח לעמוד לה לעזר כשתצטרך:D(יש לי הרבה חומר אבל לזה לא מספיק..)
המיל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה למצוות.

• הוסף לסימניות
מה זה?
לא נפתח לי

• הוסף לסימניות
איך? לא קבלתי כלום.:eek::D
תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
ואהו מענין מאד אנסה באתרוג שיפתחו לי בחיים לא פתחו לי יוטיוב

• הוסף לסימניות
ביקשת לפתוח אתר יוטיוב
אתר זה, אינו ניתן להיפתח בגלל התוכן שאינו ראוי שבו, ובגלל מבנה האתר לא ניתן לסננו.
אוף:eek:

• הוסף לסימניות
לאף אחד אין חומר איכותי מתאים בשבילי?בבקשה שלחו לי למיל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ושוב אני חוזרת.. אשמח לעמוד לעזר כשתצטרכו(:
(יש לי מנוי בוידאו בלוקס אבל חומר יהודי אין שם)

• הוסף לסימניות
184 צפיות:rolleyes:
ואפילו לא קליפ אחד לרפואה?:eek::eek::eek:
בבקשה..

• הוסף לסימניות
יש לי בחצרות קדשני ישנים.
השאלה אם מותר לי לשלוח את זה?

• הוסף לסימניות
איזה פורמט הם? איכותיים?
אני צריכה חתיכות קטנות ממש ככה שזה לא נראה לי בעיה המיוחד אם זה ישן
בנוסף אני יכולה להניח קרדיט בסוף לחצרות קודשינו

• הוסף לסימניות
כמובן שעדיף את הברור ואם יש לך אשמח לקבל
תודה ענקית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה