סרטונים בדרייב דורשים הורדה

• הוסף לסימניות
ביום האחרון שניסיתי לצפות בסרטון בדרייב, הוא לא פתח לי אותו אלא דרש הורדה.
ניסיתי א"כ בעוד סרטונים מהדרייב וראיתי שכולם כך.
רציתי לברר האם זו תקלה נקודתית בדרייב או שזה רק אצלי, ואולי זה בכלל מהחסימה?

• הוסף לסימניות
נערך

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ביום האחרון שניסיתי לצפות בסרטון בדרייב, הוא לא פתח לי אותו אלא דרש הורדה.
ניסיתי א"כ בעוד סרטונים מהדרייב וראיתי שכולם כך.
רציתי לברר האם זו תקלה נקודתית בדרייב או שזה רק אצלי, ואולי זה בכלל מהחסימה?
נסה לפתוח סרטון שבעבר וודאי נפתח לך בדפדפן.
עובד? כנראה פורמט הקובץ שלא עובד שונה.
סרטון שעבד בעבר גם לא עובד?
יכול להיות חסימה, ויכול להיות שתוסף כלשהו שהשתמשתם בו כדי לצפות בדרייב - השתנה או הוסר.

• הוסף לסימניות
זאת אומרת זה רק אצלי?
כי גם סרטונים שבעבר צפיתי בהם, גם הם דורשים הורדה!

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם בגלישה בסתר וזה גם אותו דבר, אבל זה גם בגלישה הרגילה.
יותר מזה, בדקתי גם סרטון שהקישור שלו לדרייב הוא שלי וגם הוא כנ"ל.

• הוסף לסימניות
יש למישהו תשובה? מישהו נתקל כבר עם זה? זו רק בעיה שלי? ומה עושים?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שנגמר לך המקום בדרייב ולכן הוא דורש להוריד את הקבצים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה