דרוש מידע סרטונים בקול חי בסינון נטפרי

• הוסף לסימניות
לאחרונה אני לא מצליח לראות את הסרטונים באתר קול חי, זה כותב לי ייתכן שדף האינטרנט בכתובת אינו פעיל זמנית, או שהועבר לכתובת אינטרנט חדשה לצמיתות.
מישהו יודע מה עם זה?.

• הוסף לסימניות
גם לי יש חסימה של נטפרי וזה עושה לי את אותו דבר.:(
אבל זה נהיה רק היום.
חושבת אולי שזה בעיה באתר של קול חי עצמם!

• הוסף לסימניות
גם לי
והאמת גם אתר של עלי אקספרס לא נפתח לי
גם לכם?

• הוסף לסימניות
זה קורה לי בנטפרי לאו דווקא בקול חי
בכל מיני אתרים.

דיברתי איתם והם לא ידעו לפתור את הבעיה.
אם יש למישהו פיתרון אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
אפשר לראות צילום מסך של הבעיה?

• הוסף לסימניות
1612383774817.png

• הוסף לסימניות
זו בעיה באתר שבעלי האתר צריכים לפתור, לא קשור בשום צורה לנטפרי, הפתרון האפשרי כרגע הוא לגשת לקישור הזה https://files.93fm.co.il ללחוץ על "מתקדם" > "המשך אל ‪files.93fm.co.il‬ (לא בטוח)", לאחר מכן לגשת לדף המקורי בו מופיע הסרטון ולרענן אותו.

• הוסף לסימניות
הבעיה הזאת היא ספציפית במחשב אצלי - בסינון עם נטפרי.
במחשב בעבודה שהסינון שם שונה - זה נפתח.

ובעלי האתר גם אומרים שהם לא יודעים לפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
איך הבעיה נראית אצלכם? אפשר צילום מסך? הבעיה שמופיעה בצילום מסך שהובא לעיל לא קשורה לנטפרי בשום אופן שהוא.

• הוסף לסימניות
אצלי עם נטפרי זה כן עובד.

דרך אגב אם רוצים לבדוק הקשר לחסימה של נטפרי
תבצעו הקלטת תעבורה (https://netfree.link/app/#/tools/traffic/record)
ותוכלו לראות אם יש חסימה, ואם כן לשלוח פניה.

• הוסף לסימניות
וזה לא רק בסרטונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה