סרטונים מחתונה שבוע שעבר עם הקלידן אא דויטש והזמר אלי מילר

• פותח הנושא aad
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תראה ההרמוניה שלך מושלמת.. וגם הזריזות ידיים משהו מיוחד..
הערה קטנה על התכנות:
בבריקים של מודה אני (שהחזרת ! בי נשמתי ! וכו') הייתי מצפה לבעיטה יותר אכזרית.. זהו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מוכשר!
מה זה הסטנד הזה?
יותר יציב מהאיקס והספיידר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואגב הנה ביצוע של 'שלום עליכם' שעשיתי ביום שישי לרגל המצב, באולפן הביתי שלי בשילוב של אקורדיון וטרומבון, מעניין....
יפה מאוד! רק קצת "נפלת" על השיר חזק מידי... ;)
בכל זאת לא מסתדר לי היפ הופ עם שלום עליכם, אבל הביצוע מושלם!

• הוסף לסימניות
מדהים. הלהטוטים, העצירות הדיסטורשנים והפסנתרים הלטיניים בהורה...
רק אם אתה רוצה פרגון / ביקורת אמיתיים על המקצבים והביצועים היה עדיף שתעלה הקלטה פנימית.
אגב, אני אחיו של המתחרה שלך בקלידנים יוני קאהן, מה שאומר שהוא צריך להתחיל להזהר יותר. מה שודאי שהביצוע שהורדת שם בלייב היה מעבר לכל ציפייה, ולקחת את הבכורה מכל הקטעים האחרים בתכנית כולל של השופטים, חוץ מ(אולי) הקטע שהוריד פעם מושמוש והמזרחי של ביתן.
אבל גם לך לא כדאי לזלזל באחי, הוא עלול להפתיע אותך עם סקסופון מלחיץ או גיטרה מסוממת שתשאיר אותך בהלם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה