יצירת וידאו ואנימציות באמצעות הבינה המלאכותית
  • הוסף לסימניות
וואו, וואו!!!
זו אומנות!!!
תראה כאן רשימת אתרים שאפשר ליצור סרטונים

• הוסף לסימניות
זה עושה לי שזה בכסף, למשהו יש משהו בחינם
וגם אם אפשר אם הדרכה יעזור
תודה!

• הוסף לסימניות
תראה כאן רשימת אתרים שאפשר ליצור סרטונים
תודההה

• הוסף לסימניות
"פרידמאן, רצית לשמוע אותי מדבר, אז קיבלת!"
"Friedman, you wanted to hear me speak, so you got it!"

שלב ראשון יצירת תמונה של ביבי..
שלב שני שיבוט קול של ביבי (באמצעות דגימה)
שלב שלישי דיבוב התמונה
וזו התוצאה, סרטון קצר.. (מצורף גם בזיפ)

צפה בקובץ המצורף 1628521
צפה בקובץ המצורף 1628520
צפה בקובץ המצורף 1628522
באיזה אתר השתמשת כדי לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעשות לי הנפשה של שולחן שבת עם נרות, גביע, חלות, יין ופרחים וספר שעומד על השולחן - מתקרב ונפתח?
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
אמאלה אני יותר מישמח אם מישהו יוכל לעשות לי טובה ענקיתתתתתתת!!!
ברכה של ביבי נתינהו מברך כך:

מיכל יקרה,לרגל יום הולדתך החמישים, אני רוצה לאחל לך את כל הטוב שבעולם. שתמשיכי להיות האמא המדהימה לשישה ילדייך, הרעיה האוהבת והדואגת. את אישה טובה, שמקדישה את כולה למשפחתה ולסובבים אותה. .

מי ייתן ותמיד תהיי מוקפת באהבה, בשמחה ובבריאות איתנה. שתזכי להמשיך ליהנות מכל רגע, להגשים את כל משאלות ליבך, ולראות נחת מכל יקירייך.

מעריך בנימין נתניהו

פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תהנו...
חנן בן ארי מבצע בקולו ובפרצופו.. שיר מוכר של אמן אחר..

קבצים מצורפים

• הספרן חנן בן ארי אוסטרליה.zip
    13 MB · צפיות: 125
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה