גם אני אשמחיש למשהו?
מאוד יעזור לי.. אני רוצה להראות לילדים
באתר הפרסום החרדי יש הרבה הסרטות משנים קודמות מההדלקות במירון מצרף קישורגם אני אשמח
אני לא מצליח לראות את הסרטונים שמהבאתר הפרסום החרדי יש הרבה הסרטות משנים קודמות מההדלקות במירון מצרף קישור
![]()
מראות קודש - תורה ויהדות | הדלקה במירון | פורום חרדי | הפרסום החרדי
כל סוג של כתבה או מאמר בכל תחוםובכל נושא באנציקלופדיה הגדולה ביותר מבית הפרסום החרדי - האנציקלופדיה מבית הפרסום החרדיharedimnet.co.il
יש את ההדלקה המרכזית לצפייה?
בקישור שבית נאמן צירף אפשר ללחוץ על הכפתור של ההגדלה בצד ימין למעלה ואז אפשר להוריד את ההדלקהבאתר הפרסום החרדי יש הרבה הסרטות משנים קודמות מההדלקות במירון מצרף קישור
![]()
מראות קודש - תורה ויהדות | הדלקה במירון | פורום חרדי | הפרסום החרדי
כל סוג של כתבה או מאמר בכל תחוםובכל נושא באנציקלופדיה הגדולה ביותר מבית הפרסום החרדי - האנציקלופדיה מבית הפרסום החרדיharedimnet.co.il
נכון אבל לפחות להראות לילדים שיידעו מה יש כל השניםקשה לצפות ולדעת שהשנה כל זה לא יהיה.![]()
bneybraki.co.il
אין הודעות פרטיות שכחת?שלחו לי בפרטי כתובת מייל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים