- הוסף לסימניות
צודק!!!אני חושב שהשחקן מקפיץ את זה לרמה אחרת
הוא פשוט טוב בזה בטירוףלא מה שציפיתם מחברת ביטוח![]()
אין הרבה פרזנטורים מוצלחים כאלה שמחזיקים טוב את התוכן...
צודק!!!אני חושב שהשחקן מקפיץ את זה לרמה אחרת
הוא פשוט טוב בזה בטירוףלא מה שציפיתם מחברת ביטוח![]()
מאפה לך?לא העלית הכל עדיין....
זה - לא מה שציפיתם:מאפה לך?
אני עם נטפרי ושלחו לי (מישהו ללא סינון) סרטונים
העלתי רק מה שנפתח בנטפרי אבל זה מה שיש בפליי ליסט
ודאי שיש.מאפה לך?
אני עם נטפרי ושלחו לי (מישהו ללא סינון) סרטונים
העלתי רק מה שנפתח בנטפרי אבל זה מה שיש בפליי ליסט
פרסומת לגלידה כנראה. זה הקטע שלהם, הם מבצעים קטעים של הומור, ולקראת השיא מגיע הפרסומתסרטון ממש יפה.
אבל לא הבנתי כ"כ מה הקשר כל המכות לזה שרואים את הגלידה שלהם בסוף?
זה יתושים, כאילו החום וזה מוציא אותם מהכלים.אבל לא הבנתי כ"כ מה הקשר כל המכות לזה שרואים את הגלידה שלהם בסוף?
את זה כבר העלתי פעמים בשתי וריאציות ...ודאי שיש.
הנה אחד שלא נבדק
ונתקלתי בעוד כאלה...- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
סליחה, עלה לי בטעות קישור אחר...זה כבר העלתי פעמים בשתי וריאציות ...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: יעקב הרמתי, המאושר!, יופלה אפרסק ועוד 5 משתמשים8 //