להשראה סרטוני פרסומת

נראה לי שפחות מדויק למדוד הומור עצמי בכלים של הגחכה על ידי מישהו זר.

כשמישהו צוחק עליך - אתה בעמדת נחיתות,
כשאתה צוחק על עצמך - אתה בעמדת כח
(משדר ביטחון עצמי וכו׳).
הבעיה שחושבים שלצחוק על עמל התורה זה נכס של החברה החרדית, לא !
ההיפך. החרדים שייכים לתורה ולא התורה שייכת לחרדים

לכן אני חושב שזה מביש

לא אהבתי בכלל הרגשתי רע עם זה

קמפיין חיזוק - לא לדבר בתפילה

לא הצלחתי להעלות לכאן את הקובץ

המשך, הועלה פה

קמפיין חיזוק - לא לדבר בתפילה

לא הצלחתי להעלות לכאן את הקובץ

המשך, הועלה פה

מישהויכול להעלות כקובץ?
תודה רבה!

איפה הפאנצ'?
התקשיתי בזה גם.
אך לאחר מחשבה האשכול נועד לסרטוני השראה, גם סרטון מהוקצע ועשוי טוב נותן השראה. לא הכל הומור בחיים... כך לפחות אמר לי תמיד המשגיח, רגע לפני שפרץ בצחוק גדול..

החדש של הברדקיסטים...
אחת המוצלחות שלהם (נראה לי..)

המשך, הועלה פה

הסרטון השיווקי הכי טוב שראיתי.
השיווק יותר מוצלח מהרעיון בעצמו.

וואו.

החדש של הברדקיסטים...
אחת המוצלחות שלהם (נראה לי..)
אפשר בקובץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה