- הוסף לסימניות
חסוםתוכלו לעלות כקישור עם כוכביות?
שלחתי בקשה לנטפריבשמחה
איך עושים את זה?
חסוםתוכלו לעלות כקישור עם כוכביות?
שלחתי בקשה לנטפריבשמחה
איך עושים את זה?
תודה, זריזה!שלחתי בקשה לנטפרי
בהחלט קליל.יצא גם סרטון קליל וקורץ
סרטונים נחסמים אוטומטית, ונפתחים אחר בקשה.אני בשוק שזה חסום
אין כאן שום דמות אנושית
אני אחראית על הקופיהנה נפתח
מהמם!
יפה מאוד!
(גם האנימציה ללוגו את עשית?)
הי בדיוק ראיתי את זה!
איזה קטעים..
בבקשה תורידו כוכביותאפשר בבקשה קישור לדרייב לטובת החסומים?
נהדר!איך נפלו גיבורים?
איך???
זה שאת הפרסומת הזאת לא הכרתי עד היום אני רואה ככישלון אישי שלי...
וזה שבאשכול הזה הפרסומת הזו לא הועלתה, אני רואה ככישלון של...
ולעניין:
לקהל שצורך גאוני שיגעון בתחומן כאייל שני, לקחו כאן את הדימיון הפורה במיוחד שלו, מחברים את זה לדמיון של הצופה ופשוט נותנים לזה שם:
גאוני!!- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
השקעה זה בטוחהשקעה מטורפת של אוראו
לגמרי.אבל מה זה האורך הזה?
חיכיתי לפאנצ' והוא לא הגיע...
אכן, היה חסר לי גם קצת, אבל...אבל מה זה האורך הזה?
חיכיתי לפאנצ' והוא לא הגיע...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: יעקב הרמתי, המאושר!, יופלה אפרסק ועוד 5 משתמשים8 //