מידע שימושי סרטים בקורס אנגלית

• פותח הנושא TIP X
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מורתנו לאנגלית הסכימה איתנו כי צפיה בסרט בו הדיבור באנגלית והכיתוב בעברית הוא שיטה מצוינת ללמידה.
לא חשוב מה אתם חושבים העיקר שהיא מסכימה שנביא סרטים טובים.
יש לכם?
הדרישות:
מצונזרים טוב
מדובר בקבוצת נשים

אנא, השיעור הבא הוא מחר בתשע בבוקר.

• הוסף לסימניות
אני קצת חוצפנית כי אמרת שלא משנה מה אני חושבת על עצם הרעיון, אך כאחת שלמדה הוראה אנגלית, זה ממש יושב לי בקצה הלשון... למידה מסרטים באנגלית היא בעיקר כשאין כיתוב בעברית (וכן רמת וקצב הדיבור לא גבוהים מידי לרמת הקבוצה). למידה מסרט עם כתוביות... נו...

ובכל זאת, איך אפשר שלא להמליץ על משהו- הלן קלר. אבל בהחלט תחפשי גרסה מצונזרת.

ו... שכחתי משהו חשוב, יכול להיות שאין בזה כתוביות...:)

• הוסף לסימניות
תחפשו את הסרטים של ציר חמד -אגודה מבית שמש שמפיקה כל שנה הצגות ברמה גבוהה.
אמנם אין תרגום אבל האנגלית די מובנת (אפילו לי שאיני דוברת...)
אני ראיתי רק אחד שנקרא WE GOT HANNY.

חני

• הוסף לסימניות
דווקא האנגלית שם ברמה גבוה

ואת השירים בכלל קשה להבין,
אני עם אנגלית סבירה+ ואפילו עם השירון התקשיתי

(ואינלי מושג איך הצלחתן לשכנע את המורה שלכן..... עם כתוביות בעברית תקלטו מקסימום מבטא :) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1047765:
דווקא האנגלית שם ברמה גבוה

ואת השירים בכלל קשה להבין,
אני עם אנגלית סבירה+ ואפילו עם השירון התקשיתי

(ואינלי מושג איך הצלחתן לשכנע את המורה שלכן..... עם כתוביות בעברית תקלטו מקסימום מבטא :) )

איך הצליחו לשכנע?
כנראה שלכל מורה יותר נחמד לצפות בסרט מאשר להכין שיעור ולהעביר אותו... :)

• הוסף לסימניות
הלן קלר אכן מדהים! יש קבוצת נשים אמריקאיות שביימו אותו מחדש ברמה מאד גבוהה! אבל אני לא יודעת איפה את יכולה להשיג אותו
כמו כן כמו שחני המליצה הסרטים של ציר חמד מאד יפים
prince and pauper
we got annie
the secret garden
זה הכל מבוסס על סרטים ישנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1047805:
הלן קלר אכן מדהים! יש קבוצת נשים אמריקאיות שביימו אותו מחדש ברמה מאד גבוהה! אבל אני לא יודעת איפה את יכולה להשיג אותו
כמו כן כמו שחני המליצה הסרטים של ציר חמד מאד יפים
prince and pauper
we got annie
the secret garden
זה הכל מבוסס על סרטים ישנים

יש לי את הסרטים המדוברים, לכל המעונינות- יש את הכל למכירה בחנויות שונות בירושלים.
לא יודעת מה אתן אומרות פה על שפה גבוהה...
כמו שאני מבינה- מדובר בקבוצה של נשים ובנות שמשתלמות באנגלית. אם השפה תהיה להן קשה- שיעזבו את המיקצוע. ;)
נכון, השירים טיפה יותר קשים כמו שציינה "יונה יונה". אבל אם יש לכן שירון. אז זה קל
אגב, יותר קל להבין אם זה סרט מוסרט (כמו Tipping The Scale, The Heart That Sings etc) מאשר הצגה המוסרטת על הבמה.
ככל שרואים ברור יותר את השפתיים של המציגות- תבינו יותר טוב.
מנסיון, הייתי פעם אחת בהצגה חיה- בקושי הבנתי. קניתי אח"כ את ההסרטה- והבנתי מעולה!!!
בהצלחה רבה לכולכן!

בקטנה, איך אמרה לנו מורה בהשתלמות "אותיות גדולות זה לא המלצה, זה פשוט שפה) שימו לב לאיות של האנגלית בהודעות ... ;):)

• הוסף לסימניות
בוולף הביאו בהתמחות אנגלית סרטים של ציר חמד...

• הוסף לסימניות
אנחנו למדנו במסלול את המחזה the miracle worker של הלן קלר ובסוף ראינו את זה אבל בלי כתוביות! הקשבנו והיינו צריכות להבין מהמלל.

• הוסף לסימניות
מישהי ראתה לאחרונה סרטים נוספים של ציר חמד ויודעת להמליץ מה המוצלחים מבינהם?
וכן אשמח לעדכון על סרטים נוספים באנגלית שפתוחים בנטפרי

• הוסף לסימניות
למידה מסרטים באנגלית היא בעיקר כשאין כיתוב בעברית (וכן רמת וקצב הדיבור לא גבוהים מידי לרמת הקבוצה). למידה מסרט עם כתוביות... נו...

ללימוד אנגלית (מדוברת) בצפיה בסרטונים (עם כיתוב...) היא בצפיה שוב ושוב באותו סרטון עד שאין עוד צורך בקריאת התרגום.
קחו סרטונים קצרים וצפו בהם מספר פעמים, אוצר המילים שלכן יגדל בוודאות.
(הדקדוק, ותקינות השפה, לא בטוח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה