סרטים בתיק עבודות

• הוסף לסימניות
מי שרוצה לדעת.
התקשרתי לפרוג וביררו לי אצל חיים.
אין אפשרות לשים סירטונים.
האם למישהו יש רעיון היכן אני יכול לארגן תיק עבודות שכזה.
תודה מראש על העזרה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה,
לאחר שפעם כבר כתבתי ע"כ אשכול.
הבעיה העיקרית היא שהציבור שלנו ב"ה חסום ליוטיוב ושאר מרעין בישין, אז אין אפשרות לפרסם.
אם למישהו יהיה רעיון - גם אני אשמח לשמוע...

• הוסף לסימניות
אפשר לתת קישור לאתר בו תאכסנו את הקבצים

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח צילומי מסך מקטעים יפים.

• הוסף לסימניות
אם אני עושה סירטון תלת מימד של סרט תדמית, או סרט אנימציה כל שהוא, האם תמונה תשכנע את הלקוח?
אני ביקשתי מהמזכירה שתדבר עם חיים על הנושא, אך אולי כל המעונינים צריכים לשלוח לו בקשה באישי.
אינני מבין מה ההבדל בין יישום אפשרות זו באשכולים הרגילים לבין תיק העבודות (אוי מכיוון שאינני מבין בפיתוח אתרים).

• הוסף לסימניות
בפורום תלת-מימד יעצו לי לעשות דרופבוקס. עשיתי וזהו דבר נפלא, נמצא על שולחן העבודה ונתן לשלוח דרכו עד 2 ג'יגה בחינם יותר בתשלום.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה