- הוסף לסימניות
איך קראו לסרט הזה של אסון צ'רנוביל?
של רחל שור נכון?איך קראו לסרט הזה של אסון צ'רנוביל?
איך קראו לסרט הזה של אסון צ'רנוביל?
לא אהבתי את לא פשוט ממש בלי רמה ובלי טיפת עלילה
ככה שאני לא יכולה להרשות לעצמי להעליב אותו
ממליצה לך לשאול אנשים נוספים. אולי זה רק הרגשה שלי..
כן.
עלילה דמיונית להפליא.
אבל לא לגמרי תלושה מהמציאות. ראיתי גרועים יותר מהבחינה הזו..
אני לא סבלתי את זה, מדומיין ברמות קשות!
בקיצוראני פחות התחברתי ספציפית לטקסט
יצאתי קצת מבולבלת מהעיניין
מנהל קהילתי אשכולותאיפה אני מזמינה?
לא לגיל שלך... [אם קלעתי נכון...]משהו שמעה על המופע של אילת אינהורן 'מדבר חייך '
איך הוא? לאיזה קהל יעד הוא?
קלעת בול!!לא לגיל שלך... [אם קלעתי נכון...]![]()
חסום (וסליחה על ההתערבות
אין לי מושג איך מטפלים בדברים האלה מחילהחסום (וסליחה על ההתערבות)
שוב, אין לי מושג, יש מצב שזה לא מוקרן בכללמחיר?
ההקרנה מיועדת לבנות ונערות (כתות יסודי גבוהות)
אם כי אמהות ונשים שתצפנה תהננה ממנו מאוד מאוד!
הפקה מקצועית ומרהיבה ומוקפדת
משחק מעולה
והרבה תובנות חשובות....
מסכימה עם כל מילה.ואוו, הסרט לשם שינוי של טלי אברהמי מטורף!!
מומלץ מאוד, משעשע, כיפי, זורם, והעיקר גדוש במסרים מאלפים שנגעו לכל מי שצפתה איתי באולם- בנקודה פנימית ואמיתית.
לא מפחיד בכלל, לכל החוששות--
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים