יש את קונטרול אי?

שלחתי מייל בשביל לקבל את "לא ליפול 3" וגם את "GO 2040" - ולא שלחו לי בחזרה, גם לא לספאם!

אני שלחתי לפה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וקיבלתי במהירות

מישהי יודעת אם יש מחיר נורמלי בירושלים כמו שעשו ברמות עם הכרטיס ירושלמי?
מאוד מתסכל שבשכונות מסוימות עולה 70-80 בזמן שבשכונות אחרות בירושלים חצי מחיר

מישהי יודעת אם יש מחיר נורמלי בירושלים כמו שעשו ברמות עם הכרטיס ירושלמי?
מאוד מתסכל שבשכונות מסוימות עולה 70-80 בזמן שבשכונות אחרות בירושלים חצי מחיר
ככל הנראה זה תלוי במקום שבו מקרינים את השכר ולא דווקא במפיקה.. יש מקום שעולה יותר ויש פחות

יש למישהי מושג
אם יש בבית שמש החג הזה
את הסרט "סודות בוערים" של דינה פרלשטיין?
חיפשתי בעיתונים פרסומת
ולא מצאתי
אודה לכל מידע

מוכרת 2 כרטיסים ל-לא ליפול 3 במנחת יצחק ביום רביעי 20:30
ב-55 ש"ח
0527645829

לי דווקא פתוח עד עמוד 5
תיכנסו לאחד מהעמודים שכן נפתחים, ותכתבו שם הודעות, (תמיד אפשר בסוף כל עמוד לכתוב תגובה, והיא מועברת אוטומטי לסוף האשכול)
זה ימלא את העמוד האחרון, ואז ייפתח עמוד חדש...

גם לי פתוח עד עמוד 5
תכנסי דרך הקטגוריה מלמעלה של פנאי ונופש
לא ישירות לאשכול עצמו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה