- הוסף לסימניות
אשמח גם לדעתמישהי יודעת על הופעות של מירי ברנשטיין?
עדיף באזור ירושלים
אני ממש אשמח לדעת...
אשמח גם לדעתמישהי יודעת על הופעות של מירי ברנשטיין?
עדיף באזור ירושלים
אני ממש אשמח לדעת...
לי לא...תכלס למישהי כבר נשלח טריילר??
אההה חח כן
טוב, נמשיך לחכות...![]()
איך אפשר לקבל את הטריילר שלו? (של GO 2040)שלחו לי גם, לא יודעת אם אפשר לעלות לכאן... את של GO 2040 שלחו?
הטריילר של לא ליפול 3 יצא סוף סוף...תכלס למישהי כבר נשלח טריילר??
תוכלו להעלות לפה את הטריילר של לא ליפול פשוט חסום ליאיך אפשר לקבל את הטריילר שלו? (של GO 2040)
תוכלו להעלות לפה את הטריילר של לא ליפול פשוט חסום לי
נכון,לכאורה הם שלחו שהטריילר יתפרסם ביא תשרי,הקטע שזה כבר היה...קיבלתי גם את הטריילר
אבל מה עם GO 2040?????
מחכים לו....
כן... גם אני..ניסיתם לשלוח להם מייל אני ניסיתי ולא החזירו לי תשובה
גם ליניסיתם לשלוח להם מייל אני ניסיתי ולא החזירו לי תשובה
גם את לא ליפול 3 אמרו שישלחו את הטריילר בי''א תשרי, והינה שלחו היום...נכון,לכאורה הם שלחו שהטריילר יתפרסם ביא תשרי,הקטע שזה כבר היה...
מישהו יודע מה קורה עם זה?
בטריילר כתוב שאין צורך לראות את 1&2,תגידו צריך לראות את לא ליפול 2 בשביל 3???????????????
אה ראיתי בטריילר שלאתגידו צריך לראות את לא ליפול 2 בשביל 3???????????????
אני כן חושבת שאם תראי את 1 ו-2, זה יעזור לך להבין....אה ראיתי בטריילר שלא
תודה בכול מקרה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים