דרוש מידע סרטים לחול המועד

• הוסף לסימניות
זה כן של אסתי.
והיא לא רשמה את השם שלה בפרסומים בכוונה,
היא אומרת שלא התאים לה כל הרעש שעשו לכבודה על הסרט הקודם.
את אומרת מידיעה ברורה?
כי אחותי אמרה לי מכלי ראשון שאסתי לא הולכת להוציא עוד סרטים- את "לא ליפול" היא הוציאה כי היה לה חשוב להעביר את המסר של שמירת הלשון לעולם, והיא בחרה לעשות את זה דרך סרט. לכן גם הלפרין לקחו חסות וכו'
מענין...

• הוסף לסימניות
את אומרת מידיעה ברורה?
כי אחותי אמרה לי מכלי ראשון שאסתי לא הולכת להוציא עוד סרטים- את "לא ליפול" היא הוציאה כי היה לה חשוב להעביר את המסר של שמירת הלשון לעולם, והיא בחרה לעשות את זה דרך סרט. לכן גם הלפרין לקחו חסות וכו'
מענין...
מידיעה ברורה לגמרי.
תקשרתי איתה לגבי הפרסום של הסרט הספציפי הזה.

וגם, כשהיא באה למסור סדנת אומן על הסרט "לא ליפול" היא אמרה במפורש שהיא עובדת כרגע על סרט חדש.

• הוסף לסימניות
אז תמסרי לה שאם לפני זה רציתי ללכת,
אז עכשיו כשזה שלה אני הולכת בלי לחשוב פעמים....

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה אותה, רק לגבי הפרסום היה לי דיבור איתה

• הוסף לסימניות
הסרט "לגעת בגבהים" של ר. שיק - למרות שאינו חדש - שווה מאה פעמים!!!
די ללכת סרטים רק בשביל הנאה רגעית ולבזבז על כך סכום מטורף, לא שאני מאלה שנגד סרטים, - להפך, אני מאד אוהבת, וגם הולכת, ובכל זאת - בלי להיות צדיקה או רבנית כן ריק לי - אם אין איזה מסר מוביל, אמרה מנצחת, והסרט הנ"ל - עומד בכך בכבוד1 המסר שלו עמוק, לא מודבק, רואים שלא קודם חשבו על סרט ואז על מסר - אלא להפך.
ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
איזה סרט טוב מבחינת אמינות? - גם מבחינת עלילה וגם מבחינת הדמויות?
בעיקר מבחינת דמויות מעניין אותי. כמה סרטים שראיתי אכזבו מאד בנקודה הזו. דמויות שטוחות בלי שום עומק.

• הוסף לסימניות
מה מכל זה יכול להתאים גם לילדה בת עשר?
בעיקר חשוב לי שלא יהיו חלקים מפחידים בסרט.
או שאין כזה דבר? ואת הדרמה בכל מקרה מפיקים גם מחלקים מפחידים? (דרך קצרה וקלה...)
בזכות השתיקה יש חלקים מזעזעים! אני ממש יצאתי באמצע - לא מסוגלת לראות דברים כאלה.
אחרות לא תבנה אולי...

נהניתי מאוד מפתאום
עלה קטן.
מיוחדים ובלי טרגדיות. לטעמי ממש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה