- הוסף לסימניות
רואים אח"כ שאנה נכנסה וחיפתה עליה(הסתירה אותה) כדי שהיא תוכל לצאת במהירות בזמן שאמי הסתובבה לצד השנילא הבנתי איך הבת של פוטין הספיקה להעלם בשנייה אחת מהמטוס כשהיא הלכה להטעין את הלולידה
רואים אח"כ שאנה נכנסה וחיפתה עליה(הסתירה אותה) כדי שהיא תוכל לצאת במהירות בזמן שאמי הסתובבה לצד השנילא הבנתי איך הבת של פוטין הספיקה להעלם בשנייה אחת מהמטוס כשהיא הלכה להטעין את הלולידה
אוי ואבוי!סודות בוערים-מהמשחק של השחקנית הראשית
לא הדבר הכי גרוע, אבל גם אני לא הבנתי מה התלהבות, יש שחקניות קצת יותר מוכשרות,הדבר הכי גרוע בסרט הזה זה השחקנית הראשית!
ומי אמר לך שלאמא יש שיער בלונדיני?מניחה שהשאירו את השיער צבוע כדי שתתאים לאמא האמיתית..
נכון,למי את מתכוונת? למלי או קסטרו?
מלי-הציגה בסרט אחרי הסוף של רחל שור (וגם בבחורים טובים 2)
קסטרו-הציגה בסרט שדה של אשליות של רחל שור (ויש הטוענים שהיא הציגה גם ברסיסים של דינה פרלשטיין-את לוסיה-ה"בת" של מרטינה)
קונטרול זה שליטה. וחלק מהמסר של הסרט היה שליטה עצמית.פרס כספי עצום לפותרת...
ואם אני לא טועה לחדר הפיקוד קראו 'קונטרול'
קסטרו הציגה ברסיסים בתפקיד לוסיהנכון,
זכור לי שקסטרו הציגה באחד הסרטים של פרלשטיין כבת של מישהי...
אבל בטוחה שבסרט רסיסים דווקא? היא היתה בת שאימצו אותה אצל גויה...., משהו כזה.....
בא לי לראות את זה שוב, כי היא מציגה מדהים....
אבל איזה סרט בדיוק?
האם פרלשטיין עדיין מקרינה את זה?
תודה.
וואי איזה מוזרלא יודעת למה קוראים שחקנית טובה...
מבחינתי כשאת צופה בסרט את אמורה להרגיש שזו דמות אמיתית ולא שחקנית
מלי ממש לא שידרה את זה (במיוחד השיער המחומצן.)
ממש הרגשתי איך הבימאית עכשיו אומרת לה מה לעשות...
קראו לה ליליובשדה של אשליות השחקנית הראשית לא זוכרת איך קראו לה שם
שחקנית טובה לא נמדדת רק בכמה היא בוכה ואם הטישו נרטב באמת...וואי איזה מוזר
היא שיחקה לטעמי מדהים
שונה מכל המשחק שלה בכללי ,
לא חושבת שהייתי אוהבת את זה אם היא הייתה בוכה דמעות ממש עם טישו.
ההבעות פנים שלה- השליטה על תווי הפנים
ההלם של ילדה תמימה שלא הבינה מה הסיפור הזה שנפל עליה פתאום-
חוץ מהסוף שהייתי מצפה אחרי הידיעה שמרים זו אמא שלה לקצת יותר רגש- היא שיחקה משולם.
מה הקשר בין השיער המחומצן [ צבוע, אבל תמיד היא הייתה בהירה גם בתור ילדה בת 3] לחוסר שיקוף אמינות?
כמו שגבריאלה גם בלונדינית וצבעה לשחור,
כנראה כדי לשדר אופי חזק, מבוגר, וחוצניקי.
ברור שזאת היא.(ויש הטוענים שהיא הציגה גם ברסיסים של דינה פרלשטיין-את לוסיה-ה"בת" של מרטינה)
זה ההיה ברסיסים.כון,
זכור לי שקסטרו הציגה באחד הסרטים של פרלשטיין כבת של מישהי...
אבל בטוחה שבסרט רסיסים דווקא? היא היתה בת שאימצו אותה אצל גויה...., משהו כזה.....
בא לי לראות את זה שוב, כי היא מציגה מדהים....
אבל איזה סרט בדיוק?
האם פרלשטיין עדיין מקרינה את זה?
תודה.
קונטרול אי זה לבטל את השליטה מרחוק (שיטה לכל תלמידות הסמינרים לבטל את השליטה של המורה והלבורנטיות..)קונטרול זה שליטה. וחלק מהמסר של הסרט היה שליטה עצמית.
אהבתי את המשחק מילים.
גבריאלה הייתה עם השיער הזה גם ברסיסים (מי שלא זיהתה היא הייתה הרופאה ההיא שטיפלה באמא האמיתית של לוסיה לא זוכרת איך קוראים לה)כמו שגבריאלה גם בלונדינית וצבעה לשחור,
כנראה כדי לשדר אופי חזק, מבוגר, וחוצניקי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים