פנאי סרטים לצפיה ביתית פתוחים בנטפרי

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין למס' מצומצם של נשים סגנון 6-7 נשים, סרט לחוה"מ סוכות. לצפיה ביתית ו-פתוח בנטפרי. יש משהו?
(חוץ מטלי אברהמי את הסרטים שלה כבר הזמנתי...)
אשמח לעזרה!!!

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין למס' מצומצם של נשים סגנון 6-7 נשים, סרט לחוה"מ סוכות. לצפיה ביתית ו-פתוח בנטפרי. יש משהו?
(חוץ מטלי אברהמי את הסרטים שלה כבר הזמנתי...)
אשמח לעזרה!!!
יש מצב שאת אומרת לי דרך איפה הזמנת?
והתשלום כולל או פר בת?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הזמנתי דרך המייל של המשרד של טלי לפני שנתיים נראה לי.... ולפי מספר צופות.
בכל אופן אשמח לשמוע מכאלו שהזמינו סרטים מדינה פרלשטיין וכדו'

• הוסף לסימניות
עוקבת..
מחפשת אתר עם סרטים לצפיה ביתית (לא קבוצה, רק בשבילי)
פעם היה לי קישור ונאבד לי
יש למישהי?

• הוסף לסימניות
עוקבת..
מחפשת אתר עם סרטים לצפיה ביתית (לא קבוצה, רק בשבילי)
פעם היה לי קישור ונאבד לי
יש למישהי?
יש את מופעים בסלון של מרכז הבמה:
יש גם אתר לסרטים של דינה פרלשטיין אבל אין שם את הסרטים החדשים שלה.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לראות את רסיסים, או בהקרנה או בבית (עם קבוצה)
מישהי יודעת עם עדיין מוקרן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה