סרטים מצוירים, אשמח לחוות דעתכן > >

• הוסף לסימניות
אהבתי במיוחד.
ברמה גבוההה מאד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;n5000150:
דבר ראשון זה לא נכון לאמר שהסרטים המצוירים של היום זה תלת מימד, יש מקום רחב מאודדד לדו מימד, זה עניין של סטייל.

ועכשיו לעבודה שלך סטודיו פלאש, נהניתי מאוד מהעבודה, הסבלנות והמחקר שמאחוריה ניכרים ביותר.
הפסיעות של הילדה עם הכיסא, הדחיפה של הנמלה, מדויקים ומתוקים כל כך...
נראה שחסר כאן איזה לקוח עם תקציב ענק שתוכלי להשקיע בגדול ולהביא לנו תוצאה מושלמת.
ושאלה-
כדי ליצור את התנועות, הפסיעות וכו', צפית בהרבה אנימציות? חקרת את מבנה הגוף? למדת אנימציה מקצועית? מסקרן אותי.

תודה, התפרגנתי מתגובתך!
חיממת את ליבי!
עבדתי עם המון מחסור בזמן ותקציב לא גדול (כגון דיבוב שצורך השקעה רבה)
כדי ליצור את התנועות, אז קודם כל בפרוג מלמדים בצורה מקצועית ע"י צוות אנימטורים מהשטח, הרבה לימודי תאוריה של תנועות,
שנותנים את הידע איך להפעיל דמות.

למשל בילדה עם הסבא שהולכת, אני יכולה להגיד לך שיצרתי איזה 3 פעמים את התנועה שלה ומחקתי, עד שהרגשתי שזה נראה כראוי
לימדו אותי פשוט לבדוק בעצמי איך נראית התנועה, אז לגבי הליכה, אפשר לבדוק בעצמך את תנועת ההליכה ולחקות אותה באנימציה
כמעט תמיד לא הולך לי באנימציה הראשונה שאני עושה, ואז מוחקת ויוצרת תנועה חדשה - הלימוד הוא תוך כדי הניסוי.

וכן לעניות דעתי (מכירה את האפטר מלמעלה עדיין)
תוכנת פלאש היא תוכנה שנותנת הרבה יותר יכולות דיוק בתנועה מאפטר, זה ההבדל בין לעבוד על שלט רחוק (אפטר עם המכוונים שלה) לבין לגעת בדבר עצמו (פלאש)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה