סרטים hd

• הוסף לסימניות
אני צריכה לערוך סרט לגן עם 300 קליפים בערך... אמנם הם לא ארוכים אבל ממוצע שוקלים 70 מגה הם 720X1280 מאד איכותיים , אבל ממילא כשסוגרים בסוף לDVD זה מקטין את גדל הסרט האם כדאי לכתחילה להקטין או לשנות משהו כדי שהפרימיר יעבוד טוב?
ואם כן לאיזה פורמט?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נו בבקשה!
כבר התחילו הבעיות אני מביאה את החומר לפרימיר והוא נסגר לי, זה ממש דחוף
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
איזה מעבד יש לך?
לאיזה מטרה הסרט, להקרנה, צפיה ביתית?
(אם להקרנה- מומלץ לסגור לHD ולהקרין ממחשב, אם צפיה ביתית- גם יש פורמטים יותר טובים מDVD)
בהנחה שהתוכנה והמחשב מסוגלים לעכל קבצים של HD, מומלץ בחלון הSOURCE והMONITOR להקטין רזולוצית תצוגה ל1/2 או 1/4 זה משפר משמעותית את מהירות הצפיה
כמו"כ להגדיר שהרנדור יעשה ע"י הכרטיס מסך PROJECT-PROJECT SETTING-RENDERER
זה מאיץ מאד את המהירות בעבודה עם קבצי HD
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אבל למה נסגר לי הפרימיר כשאני מביאה כמות של חומר?

• הוסף לסימניות
אבל למה נסגר לי הפרימיר כשאני מביאה כמות של חומר?
בבקשה!!!

• הוסף לסימניות
נסי להביא אותו בכמה פעמים.

• הוסף לסימניות
הפרימייר נסגרת כיון שהיא לא מצליחה לייבא את כל חומרי הגלם שצולמו במצלמה ביתית ובעייתיים עבורה, (פרימייר תוכנתה בעיקר לקבצים של מצלמות איכותיות)

ואם את סגורה על דיסק DVD, והמחשב שלך קצת חלש (עובדה שהתוכנה נסגרת) אז כן, הייתי ממליצה לך להקטין את הקומפוזיציה (מראש) למידות של PAL.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה