כללי סרטים

• הוסף לסימניות
הכוונה?
תלחץ על כל הפתורים.
:)

• הוסף לסימניות
זה רעיון גאוני, אבל התכונתי להכונה קצת יותר מתורבתת ומקצועית
אם אתם עוד ערים (גרפיקאים זה עם של לילה), בעצם גם אם לא אז
אני אשמח לדעת איך יוצרים קבצי זיפ מקובצים?

• הוסף לסימניות
לחצן ימני על הקבצים / הקובץ שרוצים לקווץ
שלח אל > קובץ זיפ או תקיית זיפ

• הוסף לסימניות
אתה רואה. יש גאונים מקצועים בשטח גם...
לא רק לא-מתורבתים...:)

• הוסף לסימניות
את/ה צודק/ת. אין לי מה לומר.
המתכון של הזיפ שנתת לי לא כווץ
אני צריכה לשלוח פלייר בגודל 100/70 ס"מ וזה שוקל מאד הרבה גם אחרי הזיפ
יש לכם רעיון אחר?

• הוסף לסימניות
אני נפגע רק ממקצוענים...
להיפגע ממך (אתה יכול להחליט לבד אם אתה בקטגוריה)? :)

• הוסף לסימניות
איזה פורמט אתה שולח?
ומה נקרא אצלך 'שוקל הרבה מאוד'?

• הוסף לסימניות
חוזר בי.

• הוסף לסימניות
WOW!
תודה רבה ל- artstar<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_77022", true); </SCRIPT> !!!!

• הוסף לסימניות
WOW

בלוקה, מוכר לי מהיכן שהוא? אחר כך נזכרתי אולי ראיתי את זה פתוח במקום עבודתך???????????:):mad::eek::cool::eek:;):p:(:D:confused::rolleyes::)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה