- הוסף לסימניות
ראיתי באתר של עיריית ירושליםמישהו יודע איפה אפשר לראות את ושבו בנים או את אירניום בירושלים??????
שיש היום במתנ"ס מורשה
ברחוב שבטי ישראל.
ראיתי באתר של עיריית ירושליםמישהו יודע איפה אפשר לראות את ושבו בנים או את אירניום בירושלים??????
אפשר קישור לראות את כל הפעילויות האלו?ראיתי באתר של עיריית ירושלים
שיש היום במתנ"ס מורשה
ברחוב שבטי ישראל.
למי צריך לפנות כדי לברר על עלות הקרנה ביתית? זה בכלל אפשרות?אני ראיתי את ארניום ואת החטופים שתיהם היו יפים בארניום היה יותר אקשן
נכון שיש משהו חשוב שנשים תראנה בשביל לחזק את האמונה.אני כן חושבת שלנשים בוגרות ובנות שבגרות חשוב לראות את זה 1. בגלל שהמסר עוצמתי מאד
2. להבין מה שהם עברו
נכנסתי לאתר של העירייה.אפשר קישור לראות את כל הפעילויות האלו?
אני ריאתי עם קבוצת נשים את המסע אל האמונה שבו בנים על החטופים מרגש מפעים מטורף-הקרנה
עזה כמוות זה מסע בתוך עוטף עזה עם משקפות
ואירניום זה הקרנה
יש להם טרילרים תשלחו להן בקשה
אני מעוניין לשמוע ממי שיודע
המלצה בין הסרט עזה כמוות לבין הסרט החדש אירניום מה עדיף
אני מדבר על הקרנה ללא משקפות לקבוצת בחורים
מה יותר מעניין
ממה שאני שמעתי מאוד ממולץ אני מדבר גם על ושבו בנים וגם על אירניום כולל לנוער בוגר
שמעתי גם על ישיבות שמביאות את זה לקעמפים
מתי הקרנה הולך להיותראיתי באתר של עיריית ירושלים
אני ראיתי,אני לא ממליצה לנשים לראות את שבו בנים.
הגדרה של משהי שראתה "מזעזע את הנפש"
ראיתי כעת במייל שיש אפשרות למשפחות להקרין את איראניום, תבדקילמי צריך לפנות כדי לברר על עלות הקרנה ביתית? זה בכלל אפשרות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים