סרטי תדמית. למי? למה? כמה?

• הוסף לסימניות
שלום לכן שכנות,
אני פה מהקומה העליונה, ובאתי לבקר ואשמח שתארחו אותי רגע ותענו לי.
אני מבררת כרגע את העניין של הפקת סרטי תדמית.
מי צריך את זה?
למה שהוא יעשה את זה?
וכמה זה אמור לעלות לו? (סרט של 3-5 דק', וכן סרט של כ10 דק'.)

ממה שביררתי הבנתי שזה סוג של שיפוצים ואפילו יותר מכך.
יודעים עם מה נכנסים ולא יודעים אף פעם איך יוצאים מזה. בעיקר מבחינת משאבים כספיים אבל גם כוחות פיזיים ונפשיים לתהליך ארוך ומייגע שבעז"ה יביא בסוף את המטרה שלו, אבל מנהלי הארגונים הרבה פעמים חוששים ממנו.

מה אתן אומרות?
התגובות שלכן מאד תעזורנה לי, תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם מנהלי הארגונים חוששים ממשהו זה העלות הכספית של סרט תדמית טוב.
מתחיל ב 10000 ש"ח ונגמר בפי 4 -5.
שיפוצים ושיפוצים לא עולים יותר כסף כשמשלמים גלובלי.
זמן - תלוי כמה זמן יש למנהלים. אם הם לחוצים זה יגמר מהר ובאותה רמה ביחס לסרט שנמרח בגלל תיקוני תיקונים.
כמובן ככל שמשלמים יותר אצל מישהי מנוסה, שבונה סרט בצורה חכמה - מרוצים יותר, סומכים יותר על דבריה, ויש פחות תיקונים.

• הוסף לסימניות
תשאלי את הניק שתיים, הן אלופות בנושא, והפיקו מספר לא מבוטל של סרטי תדמית מדהימים, הן תדענה לענות על כל השאלות.

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שזה עסק יקר מאד
ואם כבר משקיעים, עדיף ללכת למקצוענים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;2029228:
תשאלי את הניק שתיים, הן אלופות בנושא, והפיקו מספר לא מבוטל של סרטי תדמית מדהימים, הן תדענה לענות על כל השאלות.

שמעתי עליהן, ורציתי לראות חלק מהדברים המדהימים האלו, רק שהכל על יוטיוב ואני חסומה.

נכתב ע"י אפרת 10;2029256:
קחי בחשבון שזה עסק יקר מאד
ואם כבר משקיעים, עדיף ללכת למקצוענים

מה הקריטריונים להיות מקצוענים?
איך אני יודעת מי נקרא כזה?

תודה על התגובות וההפניה לקישור, עוזר לי מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;2029515:
שמעתי עליהן, ורציתי לראות חלק מהדברים המדהימים האלו, רק שהכל על יוטיוב ואני חסומה.
תודה על התגובות וההפניה לקישור, עוזר לי מאד.

הכי טוב לפנות לבנ"א עצמו ולבקש לראות דוגמאות
לא נפתח לך הקישור? תפני אליהן והן יעזרו לך להתגבר על הבעיה :)
איך תדעי מי נקרא מקצוען? כמו בכל תחום
א. לפי המלצה (ואני ממליצה בכל פה על הניק שתיים. סרטי תדמית זו האליפות שלהן)
ב. לפי עבודות קודמות. תסתכלי על עבודות, תראי אם את מתחברת, אם הסרטים עשו לך משהו. זה יעזור לך להחליט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;2029228:

נכתב ע"י רקורד;2029726:
הכי טוב לפנות לבנ"א עצמו ולבקש לראות דוגמאות
לא נפתח לך הקישור? תפני אליהן והן יעזרו לך להתגבר על הבעיה :)
איך תדעי מי נקרא מקצוען? כמו בכל תחום
א. לפי המלצה (ואני ממליצה בכל פה על הניק שתיים. סרטי תדמית זו האליפות שלהן)
ב. לפי עבודות קודמות. תסתכלי על עבודות, תראי אם את מתחברת, אם הסרטים עשו לך משהו. זה יעזור לך להחליט

תודה לכולכם על הפרגון:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;2028439:
שלום לכן שכנות,
אני פה מהקומה העליונה, ובאתי לבקר ואשמח שתארחו אותי רגע ותענו לי.
אני מבררת כרגע את העניין של הפקת סרטי תדמית.
מי צריך את זה?
למה שהוא יעשה את זה?
וכמה זה אמור לעלות לו? (סרט של 3-5 דק', וכן סרט של כ10 דק'.)

ממה שביררתי הבנתי שזה סוג של שיפוצים ואפילו יותר מכך.
יודעים עם מה נכנסים ולא יודעים אף פעם איך יוצאים מזה. בעיקר מבחינת משאבים כספיים אבל גם כוחות פיזיים ונפשיים לתהליך ארוך ומייגע שבעז"ה יביא בסוף את המטרה שלו, אבל מנהלי הארגונים הרבה פעמים חוששים ממנו.

מה אתן אומרות?
התגובות שלכן מאד תעזורנה לי, תודה!

מי צריך את זה?
כל מי שצריך לגייס משאבים ו/או לקוחות.
למה שיעשה את זה?
כי לסרט יש כח ועוצמה שיכולה להגשים את המטרה שלהם.
כמה זה אמור לעלות?
תלוי...
אבל מה שברור שאם הוא רוצה שהסרט באמת יגייס לו הוא צריך להשקיע ולא להתפשר
סרט שהוא לא מקצועי אז חבל גם על השקלים הבודדים שהוצאו עליו...

• הוסף לסימניות
תפני ללב הפקות-במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> הם מומחים לסרטי תדמית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;2029515:

הקריטריון להיות מקצוען, מורכב משני חלקים, האחד הוא הנסיון, והשני הוא עבודה מקצועית.
מקצוען יעבוד באופן נכון, החל משלב התכנון, ועד לתוצר הסופי.
סרט תדמית איכותי דורש מספר שלבים, ומקצועיות של מספר אנשי מקצוע. תסריט, בימוי והפקה, מוזיקה, עריכה ועוד.

ממליצה בחום על מוסיה רוזנברג
http://mmproductions.bloger.co.il/
מ מ הפקות | מ. רוזנברג 0504110354

• הוסף לסימניות
תיקונים... תיקונים...

חשוב לי להעלות נקודה נוספת - כשאת לוקחת בסוף מישהי, אל תשכחי שזה המקצוע שלה.
ודאי שחשוב וזה כמעט דבר ראשון - שתהי'י מרוצה מאד, מהתוצאה ומהתהליך, וזכותך המלאה לבקש שיתוף בכל שלב ושלב,
אבל בקטע של תיקונים - אל תמהרי לתקן לפני שתשמעי מה הסיבה מאחורי כל פעולה, כשתקשיבי בסבלנות ברוב הפעמים גם תקבלי מעבר למה שביקשת, וזה באמת חשוב - לא למהר לקטול, כי בכל מקרה אם זה המקצוע שלה - בד"כ יש לה חשיבה מאחורי כל פרט, ואם זה לא מוצא חן בעיניך - יש דרך לתקן, אבל חשוב להבין.
זה קורה הרבה פעמים, שלקוחות מבקשים לתקן, ולא מבינים שיכול להיות שהם בעצם מבקשים לשמוט את הבסיס מהסרט, וכך יתכן שישארו עם משהו יפה ביד, אבל לא נכון, וממילא - הרבה פחות אפקטיבי.
הרבה הצלחה בבחירה נכונה ובדרך ותוצאה מצוינים! :)

• הוסף לסימניות
מקוה שאפשר לקפוץ על האשכול
יש לי שאלה אחרת והיא:
האם יש ביקוש למקצוע הזה ,
במידה שמישו משקיע מאד ובאמת בעזרת ה' הוא טוב בזה,
האם יש לזה ביקוש או שמספיק כמה גדולים שעושים טוב את העבודה ובזה סימנו את הענין?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה