סרטי תדמית

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לצורך התרשמות אני זקוקה בדחיפות לסרטי תדמית לארגונים לחולים.
עם דגש על סרטים שאהבתם, בעיקר סרטים שמשדרים את האופטימיות והתקווה לעתיד בריא יותר.
אשמח מאד לכל מידע
תודה מראש

• הוסף לסימניות
ערב ראש השנה העלה כאן אחד הניקים סרט מעולה שהוא ערך לעזר מציון.

(אני לא זוכרת את שמו למרות שהיה מגיע לו בהחלט שאזכור כי הסרט עדיין מול עיני...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;931415:
ערב ראש השנה העלה כאן אחד הניקים סרט מעולה שהוא ערך לעזר מציון.

(אני לא זוכרת את שמו למרות שהיה מגיע לו בהחלט שאזכור כי הסרט עדיין מול עיני...)

את בטח מתכוונת לזה, : https://www.prog.co.il/showthread.php?p=858813

אבל לא נראה לי שזה הכיוון שהיא מחפשת...

• הוסף לסימניות
כל סרט שקשור לארגון שמסייע לחולים יכול לסייע, גם הקליפ בסגנון הזה.
אני מחפשת בעיקר קליפים וסרטי תדמית באווירה הזו של אופטימיות ותקווה.
אם יש לכם עוד- זה יועיל לי מאד!
תודה מראש

• הוסף לסימניות
כמו לעזר מציון עשינו גם סרטי תדמית רבים, שחלקם יכולים להיות לך למקור השראה ביניהם אהל שרה, ארגון חוליות, צוהר/ מגן הלב וכו'
תבואי לבקר ונראה לך
העוגה עלייך הקפה עלינו:)

• הוסף לסימניות
למי יש עוד רעיונות?
אפילו קישורים לסרטי תדמית שלא אתם ערכתם, אלא רק צפיתם ונהניתם יעזרו לי מאד.

• הוסף לסימניות
באתר של עזרה למרפא ראיתי פעם סרט, ניסיתי לחפש אותו עכשיו ואני לא מוצא אותו...
אולי את תמצאי...

• הוסף לסימניות
סרט תדמית

תחפשי באינטרנט סרט תדמית לאלין -אם זה עדין אקטואלי ,
יש בו משהו אישי ונוגע -יש לו חסרונות אבל יש מה ללמוד ממנו
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה