סרט אנימציה מקסים

• הוסף לסימניות
מסקנה:
אין גבול לדמיון של אנשים...

• הוסף לסימניות
יצירה מדהימה ! תודה.

• הוסף לסימניות
יש רעיון פסיכולוגי כלשהו מאחורי הקטע הזה, מעניין אותי לדעת מה הבין (_סוג של מסר) כל מי שראה את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;729735:
יש רעיון פסיכולוגי כלשהו מאחורי הקטע הזה, מעניין אותי לדעת מה הבין (_סוג של מסר) כל מי שראה את זה.

לדעתי זה שייך למשפחת הסרטים/ ספרים תרפוייטים, מעניין אותי אם יש את זה גם בספר.

• הוסף לסימניות

לא הבנתי :(
אפילו שהסתכלתי שוב ושוב איזה 4 פעמים...
נהניתי מאד מהביצועים, אך נראה לי מוזר שאין שום מסר שעולה ממנו :confused:
יש מישהו שכן רואה פה איזשהו קמצוץ של רעיון מוגדר כלשהו?
אשמח לקבל קצה של חוט, או את כל הסליל... זה מסקרן אותי מאד!

• הוסף לסימניות
כשמתחילים לחשוב על רעיונות למסר הם לא נגמרים...
למרות שהמהלך אחד הוא בכולם:
אפשר לומר שהדבר האבוד הוא הנשמה שלנו שמחפשת את מקומה, עד שמגיעה למקור חיותה למקום של הנאות בשפה שלה..
אפשר שהדבר האבוד הוא איזה כשרון שלך או סוג אופי שלא מוצא את מקומו ומרגיש לא טוב, הוא צריך למצוא את המקום המואר שיגדיל אותו שימצה אותו...
יש עוד הרבה קצוות של חוטים, אני נתתי 2

• הוסף לסימניות

זה באמת הרעיון הפסיכולוגי כמדומני שגורם לכל אחד להתחבר בצורה שונה,

אם ננסה להתחבר למסר בדיוק כמו שהסבירו לנו, שוב נשארנו הדבר האבוד בעצמנו ולא חיפשנו את המקום המואר של הנשמה היחודית לנו.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי מסר אחר לגמרי:
ישנם כל מיני אנשים שונים בעולמנו, שאנו מסתכלים עליהם מוזר, כאילו הם אחרים.

אבל בעצם, כל אלו, - גם הם יצורים שלהם עולם ושפה משלהם, רק צריך למצוא להם את החברה המתאימה, את תנאי החיות המתאימים - כדי שהם יפרחו ואז נראה כמה שהם מקסימים...

סרט מקסים, גם מבחינה רעיונית וגם מבחינת התוכן - תודה, אייטש די!

• הוסף לסימניות
אני ראיתי מסר אחר לגמרי:

אבל בעצם, כל אלו, - גם הם יצורים שלהם עולם ושפה משלהם, רק צריך למצוא להם את החברה המתאימה, את תנאי החיות המתאימים - כדי שהם יפרחו ואז נראה כמה שהם מקסימים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;730282:
אני ראיתי מסר אחר לגמרי:

ואם לקחת את זה עוד צעד - בסרט האנשים לא הסתכלו עליו מוזר - הם לא הסתכלו עליו כלל!! הם אפילו לא ראו אותו. מסר: לפתוח את העיניים ולראות מעבר לד' אמות שלך אולי מישהו צריך עזרה - מחכה שתקרב אותו ותכיר בייחודיות שלו. גם אם הוא לא בדיוק
ה"cup of tea" שלך.

• הוסף לסימניות
סרט אימה, גועל מהיצור, רחמים ופתיחות של ילד תמים שלא פוחד ומוכן להסתכן.
לא ראיתי דבר חיובי מלבד דמיון יצירתי פורה.
חינוכי לעזור לאנשים מסכנים אך לא ליצורים משונים שעלולים לפגוע בך.

• הוסף לסימניות
סוף סוף מישהי מעיזה להגיד את האמת...
מכירים את בגדי המלך החדשים שרק הילד העיז להגיד שהמלך ערום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריבק;730491:

נכתב ע"י mitzpe;730603:
סוף סוף מישהי מעיזה להגיד את האמת...
מכירים את בגדי המלך החדשים שרק הילד העיז להגיד שהמלך ערום...

זה מה שאתן ראיתן...
עוד זוית ראיה...

שימי לב שהייצור היה ידידותי מאד מיד מהתחלה,
וכל העיר הזאת עשויה מאנשים, בתים ועוד לא סטנדרטים ממבט שלנו כך שיתכן שהייצורים הנ"ל בארץ ההיא היו מקובלים למדי :)

שימו לב גם לסיפא של הסרט - האיש מתוודא שהיום הוא כמעט לא רואה חפצים אבודים - וראו גם למה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריבק;730491:
אוי, באמת, הסרט הזה לא מיועד לילדים, ואף אחד לא התכוון לדבר אליהם!
הסרט מכוון לגמרי למבוגרים, והילד רק מסמל להתחבר לילד שבתוכך.

• הוסף לסימניות
לא נותן לראות. למה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה