סרט ישן שנפתח רק בXP ורק ע"י דיסק

• הוסף לסימניות
מאמין שאף אחד פה לא נתקל בדבר הזוי שכזה, אבל אולי בכל זאת.

מדובר בדיסק סרט ישן מאוד (כתוב על זה תאריך יצירה 1999)
ואפשר להפעיל אותו רק במערכת הפעלה XP ורק באמצעות דיסק (אני הייתי מפעיל אותו באמצעות דיסק וירטואלי)
בנוסף לא אין שום תוכנה שמצליחה להמיר את הקובץ בשום צורה

• הוסף לסימניות
איזה סיומת קובץ?

• הוסף לסימניות
MPEG

• הוסף לסימניות
נראה לי זה בעיה שחסר מקודדים במחשב זה הכל תנסי עם VLC או להוריד חבילת מקודדים

• הוסף לסימניות
בנוסף לא אין שום תוכנה שמצליחה להמיר את הקובץ בשום צורה[/QUOTE]

ניסית בפורמט פקטורי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1909809:
נראה לי זה בעיה שחסר מקודדים במחשב זה הכל תנסי עם VLC או להוריד חבילת מקודדים
יש לי במחשב כל מקודד שרק ראוי לנכון שיהיה במחשב
נכתב ע"י הדוד סם;1909818:
בנוסף לא אין שום תוכנה שמצליחה להמיר את הקובץ בשום צורה

ניסית בפורמט פקטורי?[/QUOTE]

פורמט פקטורי היה בתחילת הדרך, מאז ניסיתי עוד בערך 5 תוכנות המרה אם לא יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה