התייעצות סרט להפוך את העולם של ר. שור, והיום האחרון של ר. אליאס

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת אם ראיתי את הסרטים האלה, יש אחת שיכולה להגיד לי בקצרה על מה היה כל אחד מהסרטים האלה, קצת רקע דברים עיקריים שהיא זוכרת מהסרט הזה, כדי שאוכל להיזכר אם ראיתי אותם או לא
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
היום האחרון של רעכי מתחיל בזה שרואים אישה וילדה רצות בין פורעים, והאישה שמה לילדה מגן דוד, עוברות שנים, ובחורה בוונציה יהודיה, פתאום בעצם מגלה שהיא גויה ובוחרת להתגייר... ואחר כך, אחרי שהיא מתחתנת, מתאלמנת, ויש לה תינוק... מתברר שהיא הבת של הדוכסית.. ובסוף היא עומדת בפני ניסיון של אברהם בן אברהם...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך
אז אני באמת רואה שראיתי כבר את הסרט הזה, ממש עזרת לי
ומי יכול לעזור לי עם הסרט להפוך את העולם?

• הוסף לסימניות
ומי יכול לעזור לי עם הסרט להפוך את העולם?
הסיפור מתרחש בשוויץ, בזמן מלחמת העולם השנייה, בחורה יהודייה (אולי זה יעזור לך להיזכר: ג'ינג'ית עם צמה) נגנית פסנתר מוכשרת מגלה את אמא שלה שנשארה בפולין,
היא עוזרת לה להתחבא מאימת השוטרים השוויצריים שמאיימים להחזיר את כל הפליטים חזרה.
האמא מביאה איתה גם תינוקת, שבאיזשהו שלב נחטפת לבית יתומים, והבחורה הולכת להציל אותה ומשם העניינים מתחילים להסתבך וכו'
לא מגלה את כל הסיפור-לטובת אלו שלא ראו את זה עדיין...

• הוסף לסימניות
היה עוד איזה סרט עם המילה עולם, בשנים האחרונות
כי הסיפור לא מוכר לי, אבל השם נראה לי מוכר
אז אולי היה עוד סרט עם המילה עולם לאחרונה

• הוסף לסימניות
יש מישהי אחרת שמכירה את הסרט וזוכרת להגיד האם העלילה של הסרט היא על גב' שטרנבוך בשויץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה