סרט (לילדים) שערכתי - שירת נשים!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מיועד לנשים בלבד עקב שירת נשים.
הסרט מיועד להשכרה כחלק מיום פעילות באנגלית. התוכנית נערכה לפני יותר משנה, וכוללת אנימצית תמונות וציורים ללא הסרטות, כמעט הכל עבוד עצמי!

השתמשתי בפרימייר, 3d max והמון אפטר.
הקשור יפעל עד ליום ג', י"א בשבט.
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=1bc9ace3a8d94f07b6798600ac5b9a63
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!
לא רואים הרבה דברים כאלה.

• הוסף לסימניות
ראיתי, בלי לשמוע (בגלל הבעיה של שירת נשים)

• הוסף לסימניות
איזה יפה!! רואים שיש בזה הרבה השקעה!!

• הוסף לסימניות
תודה לכל הצופים/ות, אכן הסרט מושקע מאד.
דרך אגב
134 צפיות ורק 3 תגובות?!

• הוסף לסימניות
המנותבים רק יכולים לצפות בהודעה ולא בסרט
ולכן אין להם תגובה...

• הוסף לסימניות
לא להעלב, נכנסתי אבל לא ראיתי את הסרט בכלל.
האמת שניסיתי להוריד, זה הוריד המון זמן ובסוף כתב לי שארעה שגיאה והוא לא יכול להוריד, עכשיו אני מנסה שוב נראה אם זה ילך,

• הוסף לסימניות
ראיתי, נהנתי, התלהבתי, עבודה יפיפיה, ניכר שאת אוהבת מאד את כלי הבובה- עשית בו שמוש מצוין! עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
ראיתי, נהניתי והתלהבתי, ניכר שאת אוהבת מאד את כלי הבובה- עשית בו שמוש מצוין! עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
עכשיו הצלחתי להוריד,
סרט מושקע במיוחד, כאחת שלמדה אני רואה שעבדו על זה זמן רב.
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים!
בל"נ אעלה את התקציר לFTP שלי שבוע הבא בעז"ה (לטובת הנתיבים), אחרי שאתפנה ממס' עבודות דחופות...

• הוסף לסימניות
מקסים, רואים את ההשקעה.
רק הערה קטנה, הילד והאמא הם כאילו דמות מצויירת ופתאום הפירות זזים. בתחילה חשבתי שעשית את זה בפאואר פאונט. פתאום כשזה הגיע לקטע של הפירות זה התחיל לזוז כל כך יפה.
למה לא לעשות את הילד והאמא באותה צורה?

• הוסף לסימניות
הסרט מאד חמוד!
אני לא מבינה בעריכת וידיאו אבל מפריע לי שקוי המתאר של הילד מפוקסלים מעט.

• הוסף לסימניות
האם תוכלי שוב להעלות סרט זה?
אודה לך מאד!

• הוסף לסימניות
נ.ב. לגברים שרוצים לראות את הסרט פלוס שמיעה אפשר פשוט להרוס את הקולות כך שזה לא ישמע שירת נשים

• הוסף לסימניות
שמתם לב לתאריך ?!

• הוסף לסימניות
אני רואה שבערב פסח אנשים בבולמוס של להוציא מסמכים מהארכיון
ולכן הם עושים את זה גם כאן
:)

• הוסף לסימניות
מנקים חמץ!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה