סרט מסוג hdv

• הוסף לסימניות
אני חיבת עזרה דחופה---
קיבלתי חומר hdv 720*576 , עבדתי עם חומר כזה מלא פעמים,
אך הפעם איך שאני מביאה אותו לפרימייר ועושה סיקוונס חדש לפי הפרמטרים שהוא צריך
החומר נראה מרוח ומוארך , פשוט זוועה, גם כשניסיתי לסגור במגוון סגירות זה לא עוזר והחומר יוצא על הפנים....

אשמח לקבל עצה , אני פשוט תקועה עם זה.....
תודה

• הוסף לסימניות
מה הכוונה מרוח?
מבחינת הגודל - משתנה הפרופורציה, או הפיקסלים?

תנסי לגרור את הקובץ על אייקון הסיקוונס ואז הוא יפתח לך סיקוונס בדיוק בגודל המתאים.
אולי זה יפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
מרוח הכוונה שהפרופורציה השתנתה כלומר- כל האנשים נראים יותר רזים וגבוהים...... וכן בזמן תנועה כגון ריקודים יש מריחה מסוימת
ניסיתי את האופציה הנ''ל וזה לא עוזר במאומה......

• הוסף לסימניות
תסדרי את הפורפורציה ידנית

• הוסף לסימניות
הגדרות היצוא שלך לא טובות
תגררי אותי לפתיחת סיקרנס - הוא אמור לפתוח סיקרנס מותאם בדיוק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;1664247:
הגדרות היצוא שלך לא טובות
תגררי אותי לפתיחת סיקרנס - הוא אמור לפתוח סיקרנס מותאם בדיוק

גררתי את הקובץ לכפתור שפותח אותו בסיקוונס מותאם אישית וזה מה שיוצא

• הוסף לסימניות
שלום,

אם הרזולוציה היא 720 על 576, אזי, זה לא HDV.
זה DV. ובהתאם לזה תבחרי את ההגדרות הנכונות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י הפקות על;1664375:
בSCALE תבטלי את הV ששומר על יחס ותשני את הרוחב

תוכלי למקד אותי יותר?
איך עושים אתזה?
תודה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה