סרט מפוקסל

• הוסף לסימניות
אני באמצע לערוך סרטון קצר
ויש לי בעיה- אני רוצה שיראו את הסרטון על מך שלם ואני מביאה טקסט מפוטו שופ על איכות גבוהה וכשאני סוגרת את הסרט אני רואה מפוקסל, למה???
זה ממש דחוף לי
תודה!

• הוסף לסימניות
כנראה שאת סוגרת לאיכות נמוכה,
תפרטי איך את סוגרת?

• הוסף לסימניות
זה סרט לחו"ל לכן אני סוגרת NTSC

קבצים מצורפים

• 1-.jpg
    KB 172.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אין למישהו תשובה?
בבקשה זה דחוף לי ממש!

• הוסף לסימניות
לא רואים התמונה ששלחת לא מספיק איכותית
מה המידות שכתוב בחלון הsorce?

• הוסף לסימניות
זה נראה בסדר אולי תנסי לבחור את האפשרות למעלה , תסמני וי על האפשרות ....match

• הוסף לסימניות
זה לא הולך לי ואני לא מבינה למה,
אני ניסתי לכתוב את הטקסט גם בפרימיר וגם בפוטו שופ ומשום מה זה יוצא מפוקסל ממש, למה?

• הוסף לסימניות
כבר בחלון של הפרוגרם זה נראה מפוקסל, מה עושים????

• הוסף לסימניות
איך אני מתאימה את חלון הSOURCE לחלון הPROGRAM בפריימיר?

• הוסף לסימניות
רק הכיתוב מפוקסל או כל הסרט?

• הוסף לסימניות
יש בו רק כיתוב ועיטור ושניהם מפוקסלים- מיבאת בתור תמונה
כשאני פותחת את התמונה מחוץ לפרימיר בגדול היא איכות מצוינת

• הוסף לסימניות
אם עדיין רלוונטי- תעבירי את כל הסרט לסיקוונס חדש ללא שדות (פרוגרסיב)
ותייצאי ג"כ ללא שדות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה