סרט מתנות

• פותח הנושא תק
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום

אני מחפשת לקנות סרטי מתנות במחיר טוב.

לא עליאקספרס צריכה את זה מהר.

יש לכם אולי מידע איפה???

תודה

• הוסף לסימניות
אולי אילו שמתעסקות בזה הרבה, תוכלנה לעזור יותר ממני.
אני, בכל אופן, יכולה להציע לך את חנויות "הכל בשקל" (על שלל הכינויים שלהן.) בבני ברק ראיתי במחירים ברצפה. (לא סרט מבד).

• הוסף לסימניות
תודה לך

מחפשת מבד...

• הוסף לסימניות
חנויות של ח"פ לדעתי צריכות להחזיק כאלה דברים.

• הוסף לסימניות
תעקבי בג'ינה אם יש
קניתי שם לפני כמה שנים סרט ריפס בד מהמם גליל ענק מאות מטרים בשחור ובורדו
לא נגמר לי כבר כמה שנים עלה גרושים 19 שח לגליל

• הוסף לסימניות
שלום

אני מחפשת לקנות סרטי מתנות במחיר טוב.

לא עליאקספרס צריכה את זה מהר.

יש לכם אולי מידע איפה???

תודה
יש חנות אינטרנטית של "רעותא" מוצרי אומנות. היא שולחת תוך יום ויש לה כעת במלאי הרבה סרטים

• הוסף לסימניות
תודה
הסתכלתי אין שם את הצבעים שאני צריכה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ג'ינה - רשת חנויות
יש במלכי ישראל קרוב לככר השבת בירשלים וברח' יפו קרוב לצומת קינג גורג
אין לי מושג אם יש עכשיו במלאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה