כללי סרט של הצונאמי

• הוסף לסימניות
אני זקוק דחוף לסרט או קליפ של הצונאמי.
אם אפשר לשלוח אל הכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> , אפשר לשלוח גם ע"י ג'מבו מייל.
בתודה מראש.​

• הוסף לסימניות
תשלח לי גם <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
מדובר בקליפ קצר בן שלושים שניות. במשקל של מעל 100MB אם אתם בכל זאת מעונינים תודיעו לי.

• הוסף לסימניות
אז לא.
אבל איך שולחים קובץ בת 100MB? יש בכלל דרך לעשות זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתיבה נכונה;505451:
אני חסום ואין לי גישה לשם
פשוט מאד, מתקשרים לנתיב ומבקשים לפתוח לכם גישה לאתר של ג'מבו מייל, יש אפשרות לבקש מנתיב ע"י שליחת מייל.

• הוסף לסימניות
תודה. ואם אני לא גר בארץ ולא משתמש בנתיב אלא במשהו אחר? ידעתי מג'מבו מייל, רציתי לידע אם יש משהו אחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתיבה נכונה;505602:
תודה. ואם אני לא גר בארץ ולא משתמש בנתיב אלא במשהו אחר? ידעתי מג'מבו מייל, רציתי לידע אם יש משהו אחר

א. נתיב לא קשור לארץ אפשר להשתשמש עם נתיב בכל העולם.
ב. אפשר לשלוח את זה בג'ימייל ב-5 חלקים. לפצל את זה עם WINRAR ל-5 חלקים של 20 מגה ולשלוח כל חלק בנפרד.

• הוסף לסימניות
א. ישראל אתה יכול להעלות את הלינק ג'מבומייל של הסרט וכל מי שרוצה יכול להוריד, אין צורך להעלות מחדש לשרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה